| dede7102 a întrebat:

AJUTORR crying! Deci aseara am visat ca imi storceam un cos si din el iesea un vierme :-&. Viermele acela era galben si avea si un pic negru. Care este semnificatia acestui vis!? Am cautat pe net si imi spunea ca e semn de boala si pe alt site zicea ca e semn de castig. Care e adv crying(?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Caută în dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.

| BYBY a răspuns:

53 Vierme

- boala molipsatoare, cearta; -calcand- iti alungi pe cel mai bun prieten;- de cadavre- ploaie;- cazand de pe frunze- oameni rai in jur;- de matase- bogatie, castig in curand;- de matase in gogoasa sa- clevetiri;- de pamant- vei fi pagubit;- tarandu-se- timp cald si ploaie;- vazand- timp ploios.
54 Vierme

- cearta si intamplari legate de o boala.
55 Viermi

- Daca visezi viermi este semn ca vei avea noroc, in special daca faci lucruri creative.
56 Viermi

- In traditia occidentala se zice ca asemenea vis scarbos iti prevesteste noroc. Vechii persi aveau pentru acest vis o explicatie total opusa: pentru ei, viermii prevesteau evenimente si certuri legate de boala cuiva. Potrivit traditiei romanesti, viermii prevestesc timp cald si ploios, rodnicie, iar viermii de matase prevestesc castiguri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Data viitoare o sa te manance viermele happy