| XatomisX a întrebat:

Ajutorr nu stiu ce sa ma mai fac imi cade parul sunt baiat il am de 16 cm si maica-mea zice ca nu cade mult dar eu zic ca e mult cand bag mana prin el si i-au 5 fire nu stiu ce sa ma mai fac imi vine sa si plang poate raman fara par crying(((((((((((((((( la dus strang 30 de fire straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

SI eu sunt tot baiat.Si mie imi cadea/cade(nu sunt sigur) eu m-am tuns dar nu din cauza asta.Din cauza directorului, mamei cu o amnintare ceva legat de PC...prea multe in "joc" daca e vorba de PC.Deci pot sa iti spun din propie experienta. Daca te gandesti la tuns, sa fie ultimul lucru pe care il faci, chiar daca nu am facut-o din cauza ca imi cadea... tot regret.Incearca ulei de ricin.AI grija cand te pieptani sa nu fie incurcat si sa tragi aiurea de el.Si nu il pieptana cand e ud dupa baie.SI cand il stergi sa nu o faci tare, il stergi incet.

Sa nu aud de la nimeni de greselile gramaticale abia m-am trezit abia am scris.

| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Uite, nu ştiu dacă va funcţiona, însă ştiu câteva metode, una e să te speli cu urzici! poate funcţionează, dacă nu, cumpărăţi ulei de ricin de la magazin! Sau este ceva la de Vichy, care chiar dă rezultate, dar e cam scump!
Însă pe zi eu ştiam ca trebuie să ne cadă 40-50 pe zi!
Numai bine!

| dracu14 a răspuns:

30 de fire? acu realizez ce norocos sunt, nici daca ma tragi de par nu imi pica niciun fir, du-te la farmacie si cere ceva pentru caderea parului, este un sampon care te ajuta si pe care l-a folosit si bunica mea

| XatomisX explică (pentru dracu14):

Omu-le tu ai parul scurt e normal si eu cand il aveam scurt trageam si nimicwinking

| dracu14 a răspuns (pentru XatomisX):

Omule am avut parul pana la umeri, nu ma tunsesem un an si 8 luni,si ma trasese o profesoara de par, dar calumea, nu a picat niciun fir, la mine nu cadea deloc, am firele groase cu radacini puternice...

| XatomisX explică (pentru dracu14):

Naspa par tare si frate-miu are la felhee hee e prea greu

| dracu14 a răspuns (pentru XatomisX):

Se inmoaie cu balsam, acum ca e scurt nu mai folosesc balsam, dau cu putina ceara si sta cum vreau eu.

| AnnaAnnne a răspuns:

Daca bag mana in el raman cu 15 fire, iar la dus strang cam 50 de fire si totusi il am foarte bogathappy nu te ingrijora mai cade si el o sa.ti creasca alte fire mai groase si mai frumoasehappy

| alex0110 a răspuns:

Nu se va intampla nimic, stai linistit! Se schimba culoarea parulu. Cam o luna va fi asa si dupa aceea va fi normal, si vei vedea ca s-a schimbat culoarea. E normal, la toti se intampla, chiar si mie mi s-a intamplat.

| Dvmasster1 a răspuns:

Cauta in magazine un sampon pe nume Allé, acel sampon iti va rezolva problema cu siguranta.