SI eu sunt tot baiat.Si mie imi cadea/cade(nu sunt sigur) eu m-am tuns dar nu din cauza asta.Din cauza directorului, mamei cu o amnintare ceva legat de PC...prea multe in "joc" daca e vorba de PC.Deci pot sa iti spun din propie experienta. Daca te gandesti la tuns, sa fie ultimul lucru pe care il faci, chiar daca nu am facut-o din cauza ca imi cadea... tot regret.Incearca ulei de ricin.AI grija cand te pieptani sa nu fie incurcat si sa tragi aiurea de el.Si nu il pieptana cand e ud dupa baie.SI cand il stergi sa nu o faci tare, il stergi incet.
Sa nu aud de la nimeni de greselile gramaticale abia m-am trezit abia am scris.
Bună!
Uite, nu ştiu dacă va funcţiona, însă ştiu câteva metode, una e să te speli cu urzici! poate funcţionează, dacă nu, cumpărăţi ulei de ricin de la magazin! Sau este ceva la de Vichy, care chiar dă rezultate, dar e cam scump!
Însă pe zi eu ştiam ca trebuie să ne cadă 40-50 pe zi!
Numai bine!
30 de fire? acu realizez ce norocos sunt, nici daca ma tragi de par nu imi pica niciun fir, du-te la farmacie si cere ceva pentru caderea parului, este un sampon care te ajuta si pe care l-a folosit si bunica mea
Daca bag mana in el raman cu 15 fire, iar la dus strang cam 50 de fire si totusi il am foarte bogat nu te ingrijora mai cade si el o sa.ti creasca alte fire mai groase si mai frumoase
Nu se va intampla nimic, stai linistit! Se schimba culoarea parulu. Cam o luna va fi asa si dupa aceea va fi normal, si vei vedea ca s-a schimbat culoarea. E normal, la toti se intampla, chiar si mie mi s-a intamplat.
Cauta in magazine un sampon pe nume Allé, acel sampon iti va rezolva problema cu siguranta.