Ia o crema pentru iritari si incearca sa pui un dress la banchet, ceva aproape de culoarea pielii. Mai mascheaza bubitele alea. Oricum daca sunt mici nu se vad de la distanta.
Du-te la farmacie si cauta o crema pe baza de aloe vera de la Elmiplant, hidrateaza pielea.Si o sa dispara. Aplika si u de mai multe ori :X funda?
Cumpara o crema speciala pentru a fi folosita dupa epilat(intreaba la farmacie ca o sa-ti dea)
Pai daca de obicei te faceai cu aparatul si stiai ca iti ies bubite de ce l-ai mai folosit si in cazul asta ? de ele nu stiu cum poti sa scapi stiu doar ca asta este un semn ca nu e bine sa te faci cu aparatul ala ca ai pielea sensibila.incearca alta metoda.si pana una alta nu stiu incearca sa te speli cu un ceai de musetel sa iti calmeze putin pielea.
Buna.nu stiu daca va merge,si la tine, dar eu cand patesc asa, ma ung cu crema pentru bebelusi(bepanthene sau sudocrem). bafta!
Eu imediat dupa ce ma epilez ma dau cu un spray cu aloe vera si apoi cu unt de corp.hidrateaza pielea si acele bubite de culoare rosie dispar dupa max 1 ora aloe vera e foarte buna in astfel de situatii
Iti trece! Ti ai iesit bubite pentru ca ti le-a smuls din piele. Asa mi se intampla si mie, nu te da cu creme ca o sa te iriti
Bye.