anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutorrrr!
Acum o ora am mancat fragute, mi s-a facut putin rau de la stomac, apoi am inceput sa am mancarimi; palme, talpi, fata, gat, ceafa, urechi.mi s-au umflat buzele si am o pata rosie pe burta cu o umflatura, ca de urzica. Este o alergie?
Cum as putea sa scap de mancarimi? Nu mai pot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Frumystefy a răspuns:

Din pacate s-ar putea sa fii alergic. du-te cat mai repede la un cadru medical.

| BroascaCuElice a răspuns:

Du-te la urgență, cel mai probabil e o alergie

| KodrutZ a răspuns:

Mdah, alergie. Ia 10 ml de Aerius.

| WarriorCat a răspuns:

Poate esti alergic. Du-te la medicul de familie.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E alergie si cel mai bine e sa mergi la Urgente. Alergia la fragi sau capsune e foarte agresiva si spectaculoasa dar exista tratament. Dar numai la Urgenta se poate administra acum. Daca astepti pana maine, e posibil sa nu mai poti nici sa te incalti.

| AndreiMarinBRASOV a răspuns:

Cred ca esti alergic! Deci ar trebui sa te duci la spital la uregente... poate sa devina mai rau daca nu

| Etelca a răspuns:

Esti cu siguranta alergic! Neaparat suna doctorul de familie sau du-te la spital! Sper sa te faci bine.