Uuh.
Cea mai bună informaţie ţi-o poate da veterinarul...
Nu ştiu ce să spun.
Îmi pare foarte, foarte rău pentru pisicuţa ta .
Nare nimic pisoiu isi traieste viata asa cum ii place si al meu apa bea putina si mananca dimineata si seara ii mai las unu sau 2 carnati noaptea sa manance si se simte perfect doarme cam toata ziua si noaptea iese afara pe geam
Nu stiu ce se intampla dar m-ai speriat
trebuie dusa cat mai urgent la veterinar
daca o duci maine la prima ora
nu stiu ce sa zic
ii urez sanatate :*
Am dus-o din prima zi cum am ajuns la veterinar sa-i fac vaccin insa era totul ok cu motanasu, are 1 an si vreo 2 luni, am incercat sa-l intorc cu burtica in sus si sa-l gadil la burtica cum ii placea lui, insa sta nemiscat parca e sleit de puteri.
Pai noh Mia, normal ca daca o pisica nu a avut cu cine sa se "joace" timp de 2 luni, sau matusata poate nu ii dadea doar o data pe zi de mancare., sti, ea se obisnuieste asa, poate, matusata nu i-a acordat grija si iubirea pe care i-ai acordat-o tu...cat timp are pisicuta?
incearca ca te jocui cu ea, ect, sper sa fie bine...
du-o la un veterinar...
poate acolo a apucat vreun virus.,
bafta, ii urez sanatate:X:X
Probabil matusa aceea a ta nu a avut asa grija de ea asa cum ai tu si naaa cine stie poate pisica era obisnuita in anumite condititi si s-a sensibilizat si atunci cand ai dus-o acolo fiind alt mediu a facut vreo alergie sau ceva asemanator.Intrebo pe matusa ta ce i-a dat de mancare poate i-a dat ea ceva ce nu trebuia si naa a facut vreo reactie sau poate a luat un microb de pe la ea prin casa.Eu de obicei cand plec imi iau motanul cu mine in vacanta sau il las la un centru de acesta specializat. Poate a luat contact cu vreo substanta nociva...pff ar fi multe. Cel mai bine
du-te la veterinar, nu cred ca poate sa moara, depinde sunt multe care s-ar fi putut intampla:-(. Trebuia sa o duci la un control de rutin cum ai luat-o de la matusa ta.
Succes maine si astept vesti bune. Pupici. Fundita?
User252426 întreabă: