| MaTrIx8378 a întrebat:

Akneil sau Acneon? pentru tratarea acneei/cosurilor, si pentru a numai aparea cosuri, sa dispara petele, si sa reduca sebumul, care e mai bun? si in cat timp v-a aparut rezultate?, vreau raspunsuri de la cei care au incercat, nu de pe google, ca asta am citit si eu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mai bine aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!

| MaTrIx8378 explică:

Vreau sa te intreb ceva mai exact, eu am avut acnee, si intr-un fel pe parcus mi-am spart cosurile. ca na, orice copil/om care are o mai face din cand in cand, si mi-a ramas asa pete rosii de la cosuri / gauri mici, daca o sa cucmpar acel sapun care mi l-ai recomandat, imi va trece? imi poti spune in cam cat timp ar da rezultate si cum sa folosesc, de 2 ori pe zi sau cum? multumesc