Poti manca maine ceva dulce facut de tine in casa, gen un chec, o prajitura de tip pandispan, nu ceva cumparat.
Sa nu mai mananci daca le-au expirat termenul (verifica mereu), daca te simti mai bine, de maine poti manca, si daca se agraveaza cumva..si incep iar durerile du-te la medic ca s-ar putea sa faci toxi-infectie la stomac.
Cred ca nu vei mai manca ciocolata cateva luni.
Depinde cum se simte organismul tau, daca iti mai este rau si te doare abdomenul incearca sa eviti primele 2 zile insa daca ai reusit sa tii cel putin 1 zii un regim mai strict poti incepe sa mananci (desigur nu in exces sa nu o iei de la capat ) cea ce tu poftesti! Totusi fii mai atent cu cea ce mananci sa nu faci alte complicatii! Bafta!
In primul rand ai grija pe viitor la data expirarii!
Mai tine regim vreo cateva zile, dar poti manca o prajitura sau ceva dulce..nu exagera! dar cateva zile bea ceai..si daca ai de luat medicamente poti sa continui sa le iei! dar cum am spus poti manca ceva dulce fara problema
Sfatul meu e mai bine te duci la medic s-ar putea sa fi facut toxi infectie alimentara si atunci ai sa vezi
daca nu incearca sa manci si ai sa vezi