Functioneaza pe acelasi principiu cu tigarile inmuiate in lapte si apoi uscate in cuptor. Devin dulci si gustul tigarilor ulterioare va parea mult mai rau, scazand intr-o oarecare masura dorinta de a mai fuma.
In cazul produsului de care zici e fix invers, el are gust rau si daca esti langa persoana alcoolica sa ii pui toata ziua in bautura ar putea functiona, dar daca ajunge sa consume si bautura fara adaos de Antialcool Plant n-ai rezolvat nimic.
Uite aici niste discuti despre acest produs
http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?id_topic=525&start=0
poti afla mai multe amanunte
Poftim? Hai sa tratam dependenta de droguri cu droguri? Cea de tigari/nicotina cu nicotina? Alcoolul etilic e alcoolul din bauturi... Ca e mai mult sau mai putin e alta treaba... Cum sa tratezi alcoolismul cu alcool?
Kittyalexandra, spre surprinderea ta te anunt ca dependenta de droguri chiar se trateaza cu droguri. Din cauza ca drogurile puternice produc sevraj foarte sever se inlocuiesc treptat cu droguri mai slabe si sevraj mai usor de suportat.
Faptul ca solutia din intrebare contine alcool e nesemnificativ pentru ca nu are nici un efect, se pun doar cateva picaturi, principale sunt substantele cu gust neplacut...
@Laur - stiu ca dependenta de droguri se trateaza cu droguri. Dar metoda substitutiei nu mi se pare buna. Nu mi se pare ok sa pui substanta de care vrei sa scapi in tratamentul pe care il urmezi... Mai ales cand vine vorba de dependenta. Ca si exemplu pe care l-am intalnit deseori este lasatul de fumat... Cand incerci sa reduci tigarile. Zici ca daca fumezi mai putin e ok. Dar in scurt timp se intampla ceva si incepi sa fumezi din nou mult... Nu ai rezolvat nimic. Cat despre... au un gust rau... Tigara nu are gust bun (stie oricine asta... aduceti-va aminte de prima tigara fumata, sau primul fum)... Nici alcoolul nu are neaparat gust bun... Daca esti alcoolic nu-l mai bei pentru gust, il bei pentru senzatia care ti-o da... Drept urmare... nu cred ca solutia sta in alcool... sub o alta forma.
Kittyalexandra, daca ai intelege mecanismele fiziologice implicate ai fi de-acord si cu substitutia. In cazul adictiei de opioide puternice, de exemplu, indiferent de cata vointa are persoana respectiva, apare sevrajul la scurt timp dupa incetarea administrarii, iar consecintele fizice sunt atat de grave incat majoritatea isi pierd vointa si reincep administrarea drogului. Exista un drog din aceeasi clasa a opioidelor, se numeste metadona si are actiune de durata mai lunga, in sensul ca nu trebuie administrat asa des, iar manifestarile sevrajului sunt mai usor de suportat, ceea ce il face un drog bun de substitutie, intelegi?