Da stiu sigur ca este "sanatos" sa ai mintea blocata ca sa intelegi mai usor educatia predata de betivi. Concluzie: fiecare se invarte in propriul cerc, unii ajung sa faca legi pentru vietile altora. Dar si indianul ala a recunoscut ca bea alcool. Deci mintea farafara alcool pune orice personaj religios in cercul ca a fost doar un nesimtit.
Selecteaza textu si da "search on google" si apare exact textu unde este. Stiu ca unii se baga cu copy-paste fara sa citeasca macar, si pare ciudat modul in care se exprima, este articolul care vorbeste pe un anumit ton. Dar nu stiu rostul, eu mai dau pe profilul meu copy-paste cand dau si share la un link. Dar aici n-am cerut articolele alea, ci sa vad ce "crede lumea". Si de obicei lumea se gandeste la ceva neregula. Dar pun si eu o intrebare scurta nu umplu de figurile alea cu "ce credeti voi " "ce parere aveti" "cum vi se pare voua" "ce impresie va da cuvantul asta". Eh, dar vine frumos avalansa uneori prin razboaie, arata foarte mult mentalitatea, puterea psihologica, modul de gandire a oamenilor.
)))))))) Cu cine vorbesti? Cu mine sigur nu pentru ca eu sunt anti. Si nu ma inteleg deloc cu cei ce "beau". Mereu ajung ei sa-mi zica mie "problema psihica".
Bravo, este de apreciat, dar ai incercat sa vezi cum e? cand bei nu mai ai inhibitii, si esti mai real, esti exact cum esti tu in interior, si vezi adevarata fata a cuiva.
Ehe, pot sa ma simt cea beata cand cineva o face pe inteligentu cu mine vorbind in cuvinte grele fara logica.
ciudat e ca, pentru ei atunci sunt cei mai logici de unde esti?
Da. Creează dependență și îl afectează. Nu este recomandat copiilor deoarece creierul lor este încă în dezvoltare. Dacă nu-l afecta, de ce-l mai interziceau?
Desi este legal, alcoolul, mai ales consumat intr-un mod frecvent si excesiv, poate sa produca schimbari chimice la nivelul creierului, ca orice narcotic. Inainte sa ceri sau sa accepti inca un pahar de bautura, gandeste-te la impactul pe care il are asupra corpului tau. Odata ajuns in creier, alcoolul actioneaza in mod direct asupra celulelor nervoase și intervine in procesul de comunicare dintre acestea si alte celule, incetinind orice proces din corp.
Oricat de mica ar fi cantitatea de alcool pe care o consumi, vei resimti din plin efectele alcoolului asupra emotiilor, judecatii, echilibrului, memoriei, vorbirii sau nivelului de furie.
Hai sa nu exageram totusi cu efectele. Zicala aia cu vinul, de exemplu, e in principiu foarte adevarata - un pahar e medicament, doua e aliment, de la al treilea incolo e bautura curata!
Https://bit.ly/3jHC0j7 Imi place ca stii sa copiezi!
Da, alcoolul afecteaza atat creierul cat si alte organe, precum rinichii, ficatul, inima etc.
Creeaza dependenta, si din cauza lui unii indivizi pot deveni agresivi sau pur si simplu nu mai pot sa judece si incep sa vorbeasca mult si prost. Deoarece unele bauturi contin pe langa alcool si o cantitate mare de zahar, sunt dublu-nocive, pentru ca te mai si ingrasa, si faci "burta de bere".
De unde luati ma aberatiile astea? Pe bune, creeaza dependenta daca bei ca alcoolicul.
Dar cand iesi cu colegii dupa munca ce dracu bei, apa plata cu lamaie?
Ai grija la limbaj. Nu, nu sunt aberatii. Si poti sa bei si apa plata cu lamaie, ca nu mori. Nu e obligatoriu sa bei bere sau ce mai beti voi.
Esti pocait sau ceva de genul?
Ah, am uitat ca barbatul nu se simte barbat decat daca bea bauturi "de barbati". Mai mare rusinea sa bea el apa sau suc, isi strica reputatia de mascul!
Nu.
Nu a zis nimeni ca trebuie sa bei pana te imbeti, dar 1-2 beri sau 1-2 pahare de vin s-a demonstrat ca sunt sanatoase (ca fapt divers).
Si vorbim de vin sec, fara zahar si alte chestii.