Buna ziua, bineainteles ca scade performantele sexuale amortind terminatiile nervoase ale organelor genitale, scade concentrarea de hormoni din organism, scade dorinta si satisfactia sexuala, apar tulburari la erectie.
Scuza-ma...mlm. dar nu sunt de acord cu tine.
De ex. sotul meu nu are probleme de genul acesta..., din contra...
Depinde de cantitatea bauta. Daca a baut atat de mult incat ii sticlesc ochii, asteapta-te la dezamagiri in pat.
Alcoolul scade performantele sexuale, adica pofta exista numai ca in cazul barbatilor apar tulburari in erectie.
Bine ca toata lumea se refera la barbati, dar intrebarea nu sugereaza asa ceva.La femei sigur creste performantele sexuale, in cantitati moderate desigur. Un pahar de alcool destinde mult atmosfera.
E demonstrat: Alcoolul imbunatateste performantele sexuale ale barbatilor. Un mit a fost destramat de cercetatorii australieni. Se pare ca alcoolul are un efect pozitiv asupra barbatilor si a performantei in pat a acestora. Un studiu realizat in Australia arata ca bauturile alcoolice imbunatatesc performantele barbatilor contrar credintei generale potrivit careia alcoolul poate provoca disfunctii erectile. Studiul a fost realizat cu ajutorul a 1.580 de barbati. Cercetatorii au descoperit ca cei care frecventeaza des barurile au cu 30% mai putine probleme erectile decat cei abstinenti.
Nu stiu, dar eu am gasit un site cu produse pentru imbunatatirea performantelor sexuale http://maxatin.ro/
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: