| Superboykiller a întrebat:

Alerg de 2 saptamani (5 zile pe sapt) cate 30 minute.La inceput alergam incet, acum am marit pasul si ajung si la 5 km in jumate de ora. Picioarele mele,care erau mai subtirele, s-au umflat si au aspect de picioare groase.Ma intreb,ce sa fac, sa continui sa alerg sau sa las? ..Mentionez ca scopul meu era sa imi fac picioarele subtiri.
P.S..sunt foarte atenta la alimentatie.Multumesc,astept raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihamika99 a răspuns:

Eu zic sa continui sa te antrenezi:*

| microMINIm3 a răspuns:

Tu cred ca nu ai avut muschi si ai vrut sa slabesti. Ai facut muschi acum si arctrebui sa fii mandru.

| Inure a răspuns:

In primul rand, daca vrei sa alergi precum o fac si modelele, ar trebui sa alergi 45 de minute si apoi mergi pas normal macar 10 minute. Trebuie sa nu mananci cu 2 ore inainte de a alerga si dupa ce alergi sa mananci ceva usor, precum salata. Totusi mie cea mai eficienta metoda de slabit pentru picioare este kangoo jump, iti dezvolta si muschii fesieri.