| lifesabiach a întrebat:

Alimentatia poate sa iti schimbe mirosul pielii? Si la modul atat de puternic incat sa simta si altii? Am un coleg care miroase ciudat lumea vorbea ca bea, dar eu nu il vad beat niciodata. Ce stiu e ca el mananca DOAR carne. Si uneori si cartofi. In rest nimic. Poate sa fie asta cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate fi! Cat despre faptul ca nu-l vezi beat eu am un prieten care nu mananca aproape nimic. Toata ziua bea bere si nu l-am vazut beat in viata mea.

| dullcat a răspuns:

Depinde de mai multi factori. Ce inseamna ciudat aici? Poate fi vorba de igiena personala sau de alimentatie. De exemplu, mancarea picanta sau orientala face ca pielea sa aiba un miros specific, miros pe care multe persoane, turisti in tarile raspective, il mentioneaza.Pentru unii este neplacut, pentru altii nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate consuma produse care contin un nivel ridicat de carnitină, energizante sau mai stiu eu ce, lucru care iti face pielea sa miroasa a peste(asta daca face exces)sau consuma ceva substante care ii schimba mirosup transpiratiei. Daca fumezi iarba transpiri cu un miros dulce, ca de miere.La asemenea alimentatie e si normal sa fie ceva ciudat la el.

| AdioTPU a răspuns:

Îi miroase pielea sau hainele de pe el? Poate că nu sta prea bine cu igiena corporala, de aici și mirosul.