| 4b a întrebat:

Alimentatia vegetariana: suicid sau longevitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

Eu sunt vegetariana si ma simt mult mai bine fata de cand eram copil si eram mai tot timpul obosita.Sunt plina de energie si am de unde alege.Nu mananc numai verdeturi(cum cred unii). Daca mananci carne si maine te calca masina ce ai rezolvat? O alimentatie vegetariana e mult mai sanatoasa.De murit poti sa mori oricand din n motive. Daca tot avem puterea de a alege ce sa mancam si ce nu, de ce sa nu lasam bietele animale sa traiasca? Sa avem stomacul plin? Sa ne bucuram cat mancam 20 de minute? Pentru ce? Eu zic ca nu se merita.happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Dumnezeu a last pe pamint si altceva in afara de vegetale, crezi ca a vrut raul, crearii SALE? eu sint convins ca nu. MULT NOROC.

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Niciuna si ambele. rolling on the floor

| anutza a răspuns:

Nu cred ca este nici pe departe suicid este pur si simplu un mod de viata sunt foarte multi vegetarieni in lume happy

| catta_8008 a răspuns:

Acum fiecare cu alegerea lui... oricum cel mai bine ii sa mananci echilibrat cate putin din fiecare.

| mysTERies a răspuns:

Dacă folosim alte produse animale, lactate, nu vom face carență de vitamina B12, iarna de vitamina D. Dacă nu le folosim vom lua suplimente cu acestea, nu luați multivitamine. Un călugăr Shaolin se bate cu 5 de centura neagră deodată și îi bate pe toți. Nu doar face mișcare ce duce la longevitate, pe locul 2 la longevitate este alimentația. Vegetarianism egal longevitate. Omul a fost creat prin evoluționism. Nu de evoluționism, nu ar fi fost posibil, ci aceasta a fost metoda aleasă de El pentru a creea o făptură după chipul Său.

| mysTERies a răspuns:

Și eu sunt vegetarian. Devi longeviv, păstrezi tinerețea, frumusețea, o minte bună, potența sexuală, dar m-aș îmbolnăvi dacă n-aș fi luat mănânc când a fost nevoie polen de albine. Ar fi de dorit să fie folosit de toți tot timpul.