Am avut si eu probleme cu matreata, iar mama mi-a spus sa incerc otetul si merge! Dupa ce te speli pe cap, te clatesti cu apa curata bine, apoi te clatesti cu apa amestecata cu otet ( nu foarte mult, da rnici foarte putin: cam o cana de otet la 4 de apa ). Daca pui suficienta apa in acel amestec, te asigur ca nu va mirosi a otet, iar daca inca mai ai matreata, pune mai mult otet in apa. Atentie! Dupa ce te clatesti cu apa si otetul, nu te clati iar cu apa curata! Si nu sta cu prosopul pe cap cand termini. Eu le-am mai dat sfatul acesta multor persoane si mereu a functionat. sper sa te ajute si pe tine!
In primul rand matreata nu dispare dupa ce te speli o data cu un anumit sampon. Incearca de mai multe ori, pentru o perioada mai lunga de timp. Deasemenea, tu poti avea o problema cu pielea, astfel si cu pielea capului.Se numeste dermatita. Ia-ti un parinte de mana si duceti-va la un dermatolog.
Sal incearca clear for man eu il folosesc de ceva timp si isi face bine treaba
Buna :
-nu ai cum sa te speli o data si peste noapte sa nu mai ai matreata, spala-te cu acel sampon macar o luna (de doua ori pe saptamana cel putin ) si vezi rezultatele dupa.
Matreata mai poate aparea si din cauza apei de la robinet ( apa care contine o cantitate mare de calcar )
Matraeata nu apare neaparat din cauza samponului. poate aparea si din cauza apei daca e prea dura.
eu folosesc de la farmacie un sampon cu ceva propolis si e destul de ok. incearca si tu.
anonim_4396 întreabă: