La 14 ani inca esti in crestere, organismul tau abia incepe sa se dezvolte, apar schimbarile hormonale iar tu devii adolescenta. Ceea ce trebuie sa faci este sa respecti mesele principale ale zilei, sa renunti la dulciuri, bauturi carbogazoase si sa faci multa miscare: poti sa dansezi, sa mergi pe jos, sa urci scarile. In plus, poti urma si cateva dintre sfaturile prezentate aici: http://www.divahair.ro/diete_si_slabire. Spor sa ai!
Bună.
La vârsta ta mergi la un medic în nutriție și practică un sport.
Nu ești enorm, ești un pic mai corpolentă.
Pa, pa.
Esti cam micuta sa ti un regim dupa parerea mea
In schimb poti sa reduci dulciurile sau si mai bine sa le inlocuiesti cu fructeincearca sa nu mai mananci dupa ora 18. Fa-ti 3 mese zilnice pe care sa le respectide ex dimineata inainte de scoala sa mananci ce iti place tie, in pauza la scoala daca ti se face foame ia-ti un fruct(mar para gutuie...)pe care sa il mananci mereu la aceiasi ora de ex dupa primele 3 ore.Cand vi de la scoala mai ia o masa si apoi la ora 17:30. O sa vezi ca o sa ai rezultate si o sa te simti mult mai bine:*
bafta
Eu spun ca nu e bine sa faci dieta la varsta asta. Fa mult sport, mananca fructe, legume, iaurt dietetic si incearca sa mananci inainte de ora 18.
Multa bafta!
Uita-te am fost si eu ca tine la inceputul toamnei, si as vrea sa iti spun ca cam nici o dieta nu ma ajutat(doar sa nu maninci piine, si sa maning ff incet, cind maninci incet nici nu ajungi sa termini portia, gata te saturi, scade din dulciuri, nu minca prajit.MANINCA FRUCTE SI LEGUME )si ocupate cu sportul.cind nu ploua iesi afara si alearga, fa abdomene.cam atita am facut si eu si am ajuns la 55 kg
bafta :*
funda*?
Ti se pare mult...eu am 14 ani, 1. 60 si 45 kg si vreau sa ma ingras da' nu pot. asa ca ramai asa ca mi-e mi-ar placea sa fiu ca tine
Mario1996 întreabă: