| Deviliz a întrebat:

Am 1.70, 55 de kg dar am mici probleme cu picioarele.Cum as putea sa dau jos grasimea de pe picioare? Si ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc 5 kg pentru ca vreau sa am un corp perfect.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| edyman a răspuns:

Pai gogo stai sa iti spun ceva deci poti lua un aparat Relax&Tone de la top-shop daca nu ai sprijin financiar poti sa te duci la stadion sau intr-un loc deschis si sa alergi face minuni asta sau daca nu si este grav lipoabsorbtie la picioare. Sfatul Meu Alearga si mananca sanatos asa vei fi in forma si cu o siluta de invidiat.

Atentie:Nu lua pastile de slabit ele dauneaza si pot duce chiar si la crestera in greutate sau in cele mai rele cazuri la deces. Daca dai si o fundiita mica mica ar fi super.

Succes In Slabit!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alearga mult sh fa abdomene. app am gasit cel mai tare site cu compuneri! profu de rom. vre sa ma ia la olimpiada! uitatziva sh voi ca poate va ajuta cu cev http://cenacluljj.wordpress.com/eminescu/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inaltimea ta nu trebuie sa mai dai jos nimic.