| george_3250 a întrebat:

Am 1.70 si 70 de kg.si vreau sa slabesc pana in august cat credeti ca pot slabi? si vreau si modalitati.plzzz.funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iReal96 a răspuns:

Pai depinde.cam la 1 luna.sanatos se slabeste 5 kg.si pana in august mai este cam 1 luna jumate deci cam 7-8.dar daca slabeste nesanatos poti slabi pana in august pana la 20-25.alegerea e a ta!

6 răspunsuri:
| gabi1994 a răspuns:

Eu zic sa nu iei pastile ca nu sunt sanatoase deloc. Daca slabesti 3 kg e normal da nu 10 cu pastile

| PlfacT a răspuns:

Pai, TEORETIC ai greutatea potrivita, Ex: I-1.70m G-70kg, I-1.60-m G-60kg;
Dar aceasta mai depinde si de varsta iar daca tu ai vrea sa slabesti cea mai buna modalitate este de a face exerciti fizica zilnice iar in acest timp ti se si tonifica muschi. (funda)

| MalinaAndreea a răspuns:

Vara asta 2 3 ore ti le petreci incercand sa faci sport:mergi la stadion si alerga 3 4 ture pentru inceput si cu timpu` avansezi la 5 6 ture.Mersul cu bicicleta cu rolele fotbal si multe sporturi.Cel mai important ar fi mancarea.Ar trebui sa mananci salate,fructe,legume inf. mancare sanatoasa.
P.S:Nu cred ca este cazul tau dar este o emisiune pe MTV "I used to be fat", luni, adica azi la 22:00.big grin succes

| sashihy a răspuns:

Pai in 1 rand cati ani ai? Poti sa faci mult sport apoi sa mergi la sala.Sa mananci sanatos, nu fastfood-uri si foarte regulat.nu 1 data pe zi...ci de 3 ori minim.Dar la o masa sa mananci mai putin decat de obicei. Daca mananci mere GOLDEN special pentru dieta inainte de fiecare masa slabesti foarte repede. Sper sa-ti fi fost de ajutor si nu face exces cu slabitul ca nu e binewinking

| george_3250 explică:

Am 12 ani

| Stein a răspuns:

Fi atent bea un pahar de apa la fiecare 30 de minute! astfel o sa slabesti mai repede pentru ca o sa te simti plin si nu o sati mai vina foame o sa vezi ca si urina din galben o sa devina ca apa