| Pok3rFac3 a întrebat:

Am 1.70 si am 14 ani,parintii mei sunt mici de statura deja i-am depasit la inaltime, pot ajunge la 1.80-1.85?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mdaria a răspuns:

Absolut, nu se limiteaza totul la parintii tai, structura genetica merge pana la 7 generatii in urma. Poti semana cu alte persoane din familia ta, deci ai mari sanse.

3 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Ba nu! Nu mai ai sanse s-ar putea sa nu mai cresti fiindca esti dezvoltat cam in proportie de 98% dupa parerea mea fiindca eu am 13 ani 1, 78 si mi-a zis ca voi ajunge la 1, 93+5 cm sau 1, 93-5 cm si ca sunt dezvoltat in proportie de 94% dar asta e o parere mergi la medicul endocrinolog si o sa iti spuna exact cat o sa mai cresti. Funda?happy

| Pok3rFac3 explică (pentru RadioactiveUranium):

Cum a spus si mdaria, nu se limiteaza totul la parinti happy

| edinaa a răspuns:

Fetele cresc cam pana la 14 ani, baietii cresc pana la o varsta mai mare.Deci daca esti baiat se poate sa ajungi la 1.80-1.85happy