| ada a întrebat:

Am 1, 73 m si 50 kg.Cu alte cuvint sunt slaba, desi mananc orice si nu am tinut in viata mea cure de slabire.Stie cineva o reteta de ingrasat si pentru mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DA! Logic, tot ce e anti-slabit! Deci te pui mataluta frumos, si papi asa: paine, lapte, pui unt in toate zemurile, cartofi frantuzesti cu multa smantana, cioco, praji, paste, pizza, biscuiti cu ou, zahar si cacao, bananici, si tot asa, da capo al fine! Succes! Eventual, te si misti cat mai putin si lent! Stii maimuta numita lenesul, care se misca in regim "slow motion?" Ia incearca, si vezi! Succes!

5 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Eu iti spun ca sunt foarte multe raspunsuri care pot sa te ajute pe TPU. Daca cauti la Cauta intrebari sau raspunsuri cu cuvantul ingrasa... Vezi o multime de raspusuri referitoare la cure de slabire sau ingrasare. Eu iti dau doar una din adrese
http://www.TPU.ro/......-desi.html

Bula
| Bula a răspuns:

Consuma zilnic multe fructe, legume proaspete, 1 l lapte- si branzeturi naturale, carne rosie, slanina, carnat de casa etc. Intr-un cuvant: mancare sanatoasa "de la tara".
In plus, fa si un pic de gimnastica: jogging, inot, etc.
Daca intr-un jumat de an nu reusesti sa iei pe tine inca 10-15 kg, apeleaza la un medic endocrinolog!

| mami a răspuns:

Nu plange dupa kile in plus ca vine vremea cand nu mai sti ce face ca sa scapi de ei
si fiica mea are 1, 75 inaltzime si 50 kg
eu am fost la fel in tineretze acum am 70 si nu stiu cum sa mai dau jos din ei fii fericita si bucura-te de silueta pina cind o ai

| LittleZyzy a răspuns:

Daca asa este corpul si metabolismul tau, nu ai ce face.iti spun din proprie experienta si eu am avut si am aceeasi problema de cand ma stiu. daca gasesti ceva care da rezultate sa ne anunti si pe noiwinking

| adyth a răspuns:

Wow e tare sa vezi si o persoana care cauta retete de ingrasat big grin