Candida intestinala este extrem de rara si nu necesita cine stie ce regim. daca ai undiagnostic de certitudine, vei primi tratament si, in principiu, vei putea manca orice este sarac in zahar. Adica multe lactate, oricata carne doresti, dar cat mai putina paine, cartofi, orez, paste si deloc dulciuri. Deci nu vei muri de foame, poti manca absolut normal.
Diagnostic cum ar fi?
lactatele nu le tolerez în momentul acesta, am realizat ca am intoleranta la drojdie sau e candida. din cate am citit se deosebesc greu.
cred ca de aici și mirosul de fecale al corpului, plus volumul de gaze neexplicat în ciuda analizelor extrem de bune.
(când mănânc dulciuri am gaze multe sau dacă beau alcool, la bere ma doare ultimul segment al colonului, când mănânc pâine sau orice altceva gen grâu la fel am gaze, plus eczemele de pe mâini.
după cum spuneam și în alte întrebări am o digestie improprie și cam 2-3-4 scaune zilnic în cantități mici.
Diagnostic de candidoza intestinala. Cu izolarea ciuoercii din continut intestinsl corect prelevat si fungigrama. E un diagnostic greu de facut si e o chestie foarte serioasa, fiindca daca ai asa ceva, trebuie sa cauti cauza, fiindca numai persoanele imunocompromise fac candidoza intestinala (eu am vazut numai la pacienți cu cancer foarte avansat sau transplantati).
Intoleranta la drojdie e altceva, e extrem de rara, sunt cateva cazuri in lume, nu are nici o legatura cu ce spui tu pe acolo.
Pai sa va fac sa înțelegeți mai bine.
la mine a început acum aproape doi ani problema cu gazele. după și mirosul corporal de fecale. de atunci am eliminat cafeaua, acidulatele, prăjelile și alcoolul.
am tot făcut analize, am fost la 2 gastroenterologi destul de renumiți și aceștia mi.au spus ca nu am absolut nimic. atât. mi.au dat ei tot felul de bălțile și în final am terminat vizitele cu ceaiuri.
eu când mănânc anumite alimente îmi ies eczeme pe mâini. după sărbători am evitat total pâinea și zaharul. când am venit la București am cumpărat niște ceai de chambucha. acest ceai probiotic mi.a ajutat digestia, gaze mai puține dar au apărut arsurile sau durerile în ultimul segment al colonului precum și mai multe eczeme pe corp care ma tot mâncau după numai 3 căni de chambucha. am luat prânz seara și după iar la prânz după care l.am aruncat. acum eczemele se trec deoarece am eliminat toată drojdia și grâul. am mâncat niște batoane bio cu zahar și au reînceput gazele în nr mai mare. acum mănânc doar mâncare gătită mai atent selectat și câteva fructe zilnic. dar eu tot nu reușesc sa scap de acest miros.
am găsit pe alge site.uri o fata Cafe avea aceleași simptome ca și mine, ea a făcut un test de intoleranta și nu ii primește grâu și drojdie. fata a ținut regim de candida cam 6 luni, strict cum a zis ea și acum de sărbători a spus ca a mâncat orice, nu a mai avut probleme cu gazele și cel mai important nu ii mai mirosea corpul a fecale.
Pare ca ai avea un colon iritabil, multa ipohondrie si tendinta de a te lasa pacalit cu usurinta. Auzi, chambucha, eu credeam ca reclamele la tampenia aia n-ar pacali pe nimeni, chiar ma întrebam daca vreodata ia cineva ceva atat de periculos si clar ineficient. Nu tine nici un regim idiot si nu mai crede toti ciudatii. Mananca mâncare gatita, evita ce îți face rau, fa minim doua ore de efort fizic pe zi, in aer liber si NU citi nimic legat de sanatate pe net. Mergi la un psiholog. In 3 luni vei fi ca nou
Nu m.a păcălit nimeni. citisem după cum spuneam pe forumuri americane și erau 2 oameni care au încercat khombuca după multe încercări de a scăpa de miros, avea purificator și știa când corpul lui emite miros, își pusese implant cu cu dispozitiv la rect deoarece credea ca poate scăpa gaze. punea cele mai multe informații și multe din ele chiar m.au ajutat și pe mine, pe el la ajutat mai mult chambucha decât pe mine, nu era în spirit de reclama deoarece mai spusese și de multe alte alimente și tot asa. nu este prima data când la mine vedeți doar jumătatea goala. nu greșesc cu nimic când spun ca miros a fecale, îmi e foarte greu sa merg la facultate. și mai mult de atat sunt persoane care mi.au spus ca miros a fecale, ca ce este cu mine de nu am o igiena demna de secolul XXI și eu nu plec nicăieri pana nu fac dus recent.
la mine este foarte rara asta cu mirosul, mai erau câțiva pe ROmedic și mai sunt mult mai multi în America, acolo se crede ca este o forma asemănătoare mirosului de peste sau asociata candidei
Astăzi am trăit cea mai rea zi din viata mea. la ultimul seminar tocmai schimbasem clasa ca avusesem curs si colegii mei tot începuseră sa zică ca miroase urat, au început sa se mute unul cate unul dîn preajma mea și rămăsesem singurel într.un colt al clasei, ei în celalalt și profa a zis ca miroase în toată clasa, a mai stat ea ce a mai stat și a venit pana la banca mea sa vadă ce fac. cum a ajuns la catedra *aveți dreptate ca miroase urat*
Doamne ma simțeam atât de penibil, uneori am mai simțit și eu miros dar foarte rar, cred ca m.am obișnuit cu el. eram atât de afectat ca am plecat la urmatoarea pauza și cum am ieșit din clădire am început sa plâng. nu trecuse mai mult de 3h de când facusem dus.
nu mai înțeleg nimic, mor de mila mea.
Ai intrebat daca tu esti cauza?
Du-te la un psihiatru, exagerezi enorm. Iti distrugi viata asa
Cum sa mai întreb dacă eu știu ca am problema cu asta. mi se întâmplă zilnic ca oamenii sa tot bata apropouri, sa tușească magareste. acest subiect e sensibil pentru mine. dacă eu nu simțeam absolut nici un miros și ei toți se vaită, inclusiv profa. am rămas singur în acel colt de clasa. au și deschis geamurile...
cum dumnezeului sa ma duc la psihiatru dacă ei toți au fugit din preajma mea, doar nu mi se pare mie și asta...
Pur si simplu intrebi, e solutia cda msi evidenta si de bun-simt. Cum sa nu te gandesti la asa ceva? De ce sa presupui cand poti sti cu siguranta. Nimeni nu e atat de nemernic incat sa bata genul asta de apropouri.
Imediat, sun un coleg și întreb, fac și cum spuneți dvs
Perfect
Am vorbit cu băiatul și a zis ca mirosea urat dar nu a știut sau nu a vrut sa zică cu ce aseamănă el mirosul. a zis ca odată ce au deschis geamurile nu mai mirosea și mai mi-a spus de 2 colegi care au zis ca am mai miros și în alte dați, ca știu ei sigur...
ce sa mai fac eu cu viata asta unde apa și săpunul nu ajuta cu nimic.
Eu am inteles ca mirosea urat in incapere, dar ti-a zis clar ca tu miroseai urat, ca tu erai sursa mirosului?
Daca vrei ajutor, te duci la un psihiatru in prima faza, te va ajuta mult sa elimini exagerarile.
înainte de aceasta problema eu mâncăm orice fără probleme. multe dulciuri și acidulate, alcool beam foarte rar. eu mereu am fost un slabanog. nu am putut sa ma îngraș.
m.ați speriat puțin cu cancerul și acestea, la mine în neam Nu prea au fost cazuri exceptând tatăl mamei cu cancer de plămân care era fumător și fratele bunicului meu din partea tatălui care a avut cancer de colon, din asta a și murit la 80 de ani.
unde as putea face acest test pentru candida în București?
pe forumurile americane am citit asta cu legătură dintre drojdie și candida. pot face test de intoleranta la drojdie acreditat de stat sau ma pot duce mâine sa.l fac pe banii mei la synevo?
Viata e aproape distrusa. trebuie sa scap de asta sa pot fi un om normal. și nu este prima data când mai se întâmplă. și în vacanta o femeie mi-a spus ca sunt tanar si nesimțit.