Asteapta sa mai cresti. Sunt foarte multe persoane care se ingrasa mai tarziu. Poate acum iti doresti sa te ingrasi si mai tarziu sa slabesti. merit funda? please...
Nu te ingrasa ramai asa ca la 10 ani e bine cat ai nu fa asta ca apoi o sa suferi si o sa cauti tot feluri de regimuri cum sa slabesti. Mananca regulat si fa sport in continuare ca e bun pentru sanatate :*
Si eu la 10 ani aveam 30 de kg...acum la 12 ani am 35 kg deci...cred ca arti bine asa. funda?
Draga mea, la varsta ta ai o greutate perfect normala si dupa cea ce ne spui ai si un corp sanatos! Crede-ma nu trebuie sa te ingrijorezi, la 10 ani media de greutate normala este 30-35 kg, iar asta depinde de asemenea de masa osoasa si cat de dezvoltata esti fizic la varsta ta.Fi fericita
Daca faci mult sport nu cred ca mai e novoie. facand sport ti se mareste musculatura(muschi)iear muschi cantaresc mai mult decat grasimea.eu am 15 ani, 180m si mai mult de 90 kg(nu m-am cantarit de mult)si nu`s gras sunt un pic plinut.app daca faci prea mult sport ti se dezvolta muschii si barbatilo nu prea le place o fata cu muschii mai mari decat ai lor(nu tori fac asa).sau.din cate am intels sunt "diete"speciale pentru ingrasat adica fara fast-food.da eu prefer sportul
Poti intreba doctorul de familie, el/ea sigur stie si cred ca e mai indicat asa decat sa cauti pe net. Succes!
Mananca seara pe la 11 Cartofi prajiti, Pulpe, aripioare toate prajite dar la 11 seara peste 1-2 saptamani te ingrasi
Deeaandreea9156 întreabă: