Draga mea trebuie sa ai incredere in medicina naturista. Ceaiul de cimbru este recomndat in astfel de situatii. Se pun 250 ml de apa la fiert si cand fierbe apa se pune o lingurita cu varf de cimbru sau cimbrisor, se lasa asa cam 1 minut "sa traga", apoi se strecoara si si se bea cu inghitituri mici. Ceaiul de cimbru (sau cimbrisor) si baile de sezut, stimuleaza ciclul menstrual si combate crampele menstruale. 2, 3 cani ce ceai baut cu inghitituri mici, zilnic, regleaza ciclul menstrual si alina durerile in urma crampelor menstuale si consumat zilnic, pe perioada ciclului sau inaintea lui, va avea efect benefic, te va ajuta sa depasesti aceast neajuns de moment. Iti doresc din suflet sanatae multa si te rog sa stai de poti cat mai mult in pat la caldura. Te imbratisez, Lucien.
Aseara vb ca sotu, si chiar i-am zis ca nu inteleg de ce pana la 18 ani, at cand imi venea ciclu aveam durerii mari de burta si de la 18 ani era ok, nu am mai avut probleme si apropo algocalminul amana, venirea ciclului, sau daca esti pe ciclu, iti va curge mai putin, ca algocalmin, o data mi-am aminat ciclu, trebuia sa merg la o nunta si am luat 3 tablete si asa l-am aminat ca 2 zile, decii nu lau aiurea algocalmin, stai in pat, relaxeaza-te
Nu prea ai ce sa faci... Cred ca te-a cam luat frigul si ai racit (la ovare).
Fa o baie fierbinte in care, daca ai prin casa, pune picaturi aromate de levantzica si brad apoi imbraca-te bine si stai in pat. Cu talpile in sus pe perete. Ajuta un pic.
Ai 10 ani si deja ti-a venit menstruatia? banuiesc ca esti mai dezvoltata... mie mi-a venit doar la 13 ani si 4 luni.eu nu prea am probleme.adica.de foarte foarte putine ori m-a durut pana acum cand trebuia sa-mi vina.nu prea stiu ce-ai putea luma.pe mine cand ma durea, imi spunea mama sa-mi masez burta...mama ta nu stie ceva leac? :-s
Stai in pat la caldurica cu picioarele peste nivelul corpului (adica pune picioarele pe ceva ca sa fie mai sus decat abdomenul tau). Incearca Ketonal, am prietene care asta iau la ciclu.
Nu mai lua nimic, asteapta pur si simplu. La varsta ta e normal ca ciclul sa fie neregulat si insotit de simptome neplacute. Nu te mai droga cu atatea pastile.
Buna. Este normal sa fie neregulat pentru ca esti micuta. Stai linistita nu trebuie sa te sperii. Ar trebui sa te obisnuiesti pentru ca un an sau mai mult o sa fie neregulat... Sau depinde de fiecare fata. Nu mai lua algocalmin asa degeaba. Pastile foarte bune pentru durerile de burtica sunt NO-SPA. Iti spun eu sigur ca sunt chiar foarte bune, adica pe mine ma ajuta mai mult decat algocalminul cand am probleme. Ai grija de tine!
Draga krissy daca ti-a venit ciclul de la 10 ani e absolut normal. Dar pentru a nu te mai durea burtica trebuie sa nu mai faci mult sport si sa te odihnesti cat trebuie! La unele fete le viziteaza"scufita rosie" si la 8 ani... nu te mai ingrijora pentru o nimica toata.Ar trebui sa mananci mai putin si sa te simti bine de fiecare data ...pentru ca esti norocoasa te pup