| dinaandrei a întrebat:

Am 10 ani si in anul 2016 mi s-a facut foarte frica, nu stiu de ce mi-e frica sa ies afara si nu stiu cum sa fac sa nu imi mai fie frica. Si cand sunt singur in casa mi-e frica, ce sa fac imi e frica si de muste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OanaBe a răspuns:

Asa am patitt si eu cand aveam 10 ani dar asta se întampla din cauza filmelor si povestilor de groaza. Îti dau in sfat atunci cand ti se face frica încearcă să te calmezi si sa te gandesti la chestii pozitive, iar atunci cand esti singur acasa pune mana pe telefon si vorbeste cu parintii, prieteni, rude la telefon si încearcă să nu te mai gandesti ca îti e frica.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate nu putem sa te ajutam cu nimic de aici, d ela noi de acasa, dar mama si tatal tau pot!
Asa ca, fugi la mama si la tata in pat, culca-te cu ei!

| WaterDrop a răspuns:

Mergi la un psiholog.