| Tacii a întrebat:

Am 10 ani. st mai slabuta...nu prea mananc ziua, dar dupa 8, 9 cand trebuie sa ma duc in pat. ma rog, mai tarziu, nu sunt ince satula.merg si mai mananc un iaurt, o ciocolata,, o felie de ceva...este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eltina a răspuns:

Este normal pentru ca ziua tu nu mananci iar organismul cere o alimentatie bogata happy pentru a-ti oferi energia necesara pentru o zi intreaga.Tu trebuie sa tii cont si de faptul ca in urma unei alimentaţii necorespunzătoare, mai repede sau mai târziu, apar o serie de tulburări care perturbă sănătatea omului. Fenomenele care însoţesc dezechilibrele alimentare sunt cauzate de lipsa unei alimentaţii diversificate şi echilibrate sau de către un comportament alimentar dăunător. La baza dezechilibrului alimentar stă adesea malnutriţia, atât în cazul subalimentaţiei (subnutriţiei) cât şi în acela a supraalimentaţie (supranutriţiei) (mai multe despre dezechilibrele alimentare). Organismul omului se menţine cu atât mai sănătos cu cât alimentaţia este mai echilibrată... Sper ca ti-am fost de ajutor happy

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui macar un sandvis sa mananci inainte sa te bagi in pat.

| Nicoleta a răspuns:

Chiar daca nu iti e foame in timpul zilei, trebuie sa mananci macar putin.

| razvyy20_5976 a răspuns:

Hei eu am 11 ani happy imi dai ID tau de mess dar sa-ti raspund la intrebare da este pentru ca atunci cand papilele gustative nu-s sanatoase du-te la doctor si vezi it uresc succes :Xhappy

| qCristiana a răspuns:

Este ceva normal la unele persoane mai ales daca ti cura sau ai tinut iar daca nu ai tinut cura vreodata inseamna doar ca mananci prea putin si organismul este slabit

| Anname a răspuns:

Asta mi se intampla si mie.Nu,nu este pentru ca stomacul tau nu functioneaza prea bine seara si te vei ingrasa foarte mult peste 1 an sau 2...mananca foarte bine inainte de ora 8. ce mananci tu in general numai ca mai mult ca sa te saturi si dupa nu vei avea problemehappy

| fabiola a răspuns:

Nu este normal,masa trebuie sa o iei la ore fixe,sa contina proteine,fibre, lactate. Poti lua mese cu cantitati mai mici de mancare, dar nr lor sa fie mai mare. Oricum nu lua ultima masa mai tarziu de orele 19!

| CNikko a răspuns:

Sa sti ca si eu am aceeasi problema dar nu o consider ca e normala deoarece o sa slabim. :crying deci te sfatuiesc sa mananci 1 saptam continuu la ore fixe si dimineata si seara si la pranz si merge si cate o ciorbica! FUNDA?

| Ruxuletz a răspuns:

Nu e sanatos, normal trebuie sa mananci pana in 7, 8 seara.

| CristiannaMJ a răspuns:

Nu este normal!
trebuie sa mananci dimineata, la pranz si seara si sa mananci si tu ceva mai mult, altfel vei ajunge sa iei pastile zilinic pentru ca nu mananci.
si daca nu mananci vei fi din ce in ce mai slaba.

| AvrVladut123 a răspuns:

Nu este normal, Seara cand te culci nu trebui sa mananci nimic pentru ca pui sistemul DIGESTIV in miscare si el seara trebui sa odihneasca am invatat la BIOLOGIE plz funda happy

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Da, este normal. Pentru ca organismul tau nu a fost alimentat sufiecient in timpul zilei el "cauta mancarea" seara. DEci nu, nu este nimic anormal. Si mie mi se intampla undeori.
Sanatate!

| alice_1850 a răspuns:

Incearca sa mananci macar un pic ziua, nu este bine sa stai asa...fructe,lactate,nici eu nu mancam ziua deloc...acum manac fortat ca ametesc si mie rau, ai grija