| YumiSukinanda a întrebat:

Am 11 ani intru la gimnaziu si in 15 februarie fac 12 ani, problema e ca sunt ce amai mica la inaltime dinclasa, dupa mine urmeaza o fata care e mai inalta ca mine cu maxim 5 milimetrilaughing adica sunt la egalitate cu ea si am sa va spun ca am 1, 32 centimetri si 31 de kilograme. Stiu ca spuneti ca doar sportul ajuta la inltare dar eu cred ca si dieta..Cum pot manca mai sanatos? Adica ce ar trebui sa mananc sanatos sa cresc sa imi dau odata drumul! Sa nu mai fiu cea mai mica! Sa fiu a 4 la sport nu a 12! vreau sa cresccrying(( va rog ajutati-ma, mancare si sport, innot deac um la un bazin dar nu cred ca am sa ma tin..si sa mananc sanatos sa cresc ceva metode de facut zilnic..MERSI MULT FUNDA + VOT! urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Făraş a răspuns:

Nu e chiar asa...ma rog da si dieta poti tine dar si baschetul te inalta eu am facut baschet 2 ani si m-am inaltat cu 30 cmwinking acum depinde cu se dezvolta fiecare om...

| Deemy1257 a răspuns:

Pai,poti manca legume, o cana cu lapte si cu miere seara, un fruct minim pe zi! Eu iti dau sfaturile astea pentru ca sunt prima la sport!(la inaltime)si a 4-a la tot ce facem la ora!(Dintre fete si baieti), a 2-a dintre fete.Revenim: esti destul de mica la inaltime(eu am 10 ani, fac 11 acum in noiembrie, si am 1, 57).Va trebui sa te menti cu innotul, si eu fac.Este mult mai sanatos.Cum am spus, in fiecare seara trebuie sa bei o cana cu lapte si cu miere, inainte de a te culca, Dormi mult mai linistita! Trebuie sa te culci maxim la ora 11, cel mai bine la 10. Sper ca te-am ajutat!
Funda?