Ecam devreme sa -ti faci probleme ca nu ai sanii mari, timpul va fi cel care va decide ce forma vor avea sanii tai.
Ai scris f.mari si daca nu ai exagerat, ar putea fi si o problema, pe care un endocrinolog, in urma rezultatelor unor analize hormonale si a altor investigatii, o va putea diagnostica, va clarifica de ce?
sanatate.
Te dezvolti mai repede, dar e normal . Mi-a povestit o profa si de fete care in clasa 1 aveau ciclu
Generatiile prezente se dezvolta mai mult si mai repede. Atata timp cat tu esti bine, sanatoasa, nu cred ca e cazul sa te sperii. A avea sanii mari poate fi si un lucru bun. Poti sa mergi si la un control, dar nu cred ca este ceva anormal.
DA! da-mi si mie o bucata ca eu ii vreau mai mari
bucura-te de atat cat ii ai
Eu am 9 ani si sunt maricei.Nu este o problema.Fiecare organism se dezvolta in felul lui. Poate asa are si mama ta.Sa stii ca se poate.Si eu am ca mama mea, dar la mine nu e de mirat, caci seman cu ea foarte bine.
Da e normal.fiecare organism se dezvolta diferit nu ai de ce sa iti faci probleme
Sincer nu ai de ce sa iti faci griji... Mie mi-au dat sanii la 9 ani si erau intr-un fel maricei...acum am 13 ani si ii am potriviti...depinde de hormoni...depinde daca ti-a venit sau nu menstruatia...fiecare om se desvolta in felul lui... iar perioada de desvoltare este intre 10-16 ani
Si eu am 11 ani si ii am chiar mari dar nu cred ca trebuie sa iti faci proble pentru ca dupa cum vezi nu esti singura