Buna si eu am 13 ani. si sunt slaba.Am vazut mai jos,, mananca mai mult'' sau,, mananca dulciuri''. Nu. eu mananc f multe dulciuri. de ce? pentru ca imi plac. iar cu,, mananca mai mult '' nu pot manca mai mult decat imi prieste pentru ca vomit. asa ca. si eu ma complexez. de ce celelalte arata mai bine? mama oricum imi spune ca decat grasa mai bine slaba si ca ma voi ingrasa indeajuns la liceu. Acum suntem si in acea perioada,, pubertate'' si unii mai slabesc altii se mai ingrasa.
Stai linistita. Avem timp. Sper ca te-am ajutat
Pa pa
Incearca cu paine goala, din toate rahaturile care se pot manca si care ingrasa, painea goala e singura sanatoasa (adica nu face nimic altceva rau decat sa ingrase).
Mananca, prjeli, ducliuri, bea sucuri acidulate, fa exact opusul curelor de slabire, mananca seara inainte de culcare, cartofi pai cu paine, etc!
Pai si eu sunt slabuta si le spun parintilor mei sa imi dea mai multa mancare. poti si uh sa faci asta
Mananca chestii dulci:ciocolata, prajituri
bea cola
mananca paine
mai nu stiu ce sa mai zic in fine sa nu mananci in exces ptk risti sa te ingrasi mai mult decat vrei
In locul tau as ramane asa cum sunt,
Dar daca ti neaparat sa te ingrasi putin mananca dulciuri sau ceva "gras" ca sa zic de exemplu chips.
Buna, eu asa as face in locul tau:Mananca foarte consistent la pranz si seara mai ales seara, dar incearca sa nu mananci tot felul de cipsuri si sucuri acidulate, eu asa am facut si crede-ma o sa te alegi cu grasime si e greu sa o dai jos ti-o spun din prorpia experienta si cand eram mic mancam cipsuri si ciocolati ce sa mai zic de cipsuri...MANANCA SANATOS SI MULT!
SUCCES, ma bucur ca te-am putut ajuta
bibi_2590 întreabă: