E bine ca te simti bine in pielea ta, ca nu te complexezi din cauza greutatii. Pentru camulti altii o fac, chiar daca au 2-3 kg in plus fata de greutatea normala.
Ar fi bine sa te apuci de un sport, sau sa alergi, pentru ca e clar ca esti supraponderal, si la o varsta in care ar trebui eventual sa fi sub, datorita cresterii rapide. Eu am 2.02 si ca sa nu fiu subtirel, ar trebui sa am in mod normal greutatea ta. Tu ar trebui sa ai undeva la 80-90 de kg, deci ai cam prea mult. Si asta nu face bine pentru sanatate, e mai indicat sa ai cateva kg in minus, decat in plus.
Oamenii care se simt bine in pielea lor nu simt nevoia sa spuna altor oameni cat de bine se simt in pielea lor.
Daca nu esti complexat de asta este foarte ok...dar totusi este cam mult pentru varsta ta si esti predispus la numeroase boli precum diabetul sau bolile cardio vasculare ce-i drept esti si inalt ceea ce e un avantaj.Totusi incearca sa slabesti macar pana la 90-95 kg, nu pentru alte persoane ci o vei face doar pentru sanatatea ta.
Succes
Da, trebuie sa slabesti; o greutate asa mare duce la multe probleme de sanatate, mai ales ca esti la o varsta frageda si inca te mai dezvolti.
este o zicala veche, dar adevarata : trebuie sa ai atatea kg cati cm ai peste 1 metru
la 1, 82- 80kg ajung, chiar si mai putin e indicat ca esti tanar si te dezvolti
Pai..nu sunt medic sa iti dau un raspuns legitim, dar eu cred ca daca te simti bine atunci e in regula sa fii asa cum esti, iar prietenii sau oamenii care iti sunt cu adevarat prieteni te vor accepta exact asa cum esti, iar daca nu atunci e pierderea lor. Din punct de vedere medical nu stiu daca ar trebui sau nu sincer.
Wow, eu am 77kg, aceeasi inaltime, si ma simt foarte prost in pielea mea si se vede ca ar mai trebui sa slabesc 10 kg.
H3ADsHoT întreabă: