| marinella35 a întrebat:

Am 12 ani, 1.61 si 51 kg :sunt grasa daca da cat trebur sa slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător

Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase, dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Eu zic să faci exercitii multe sport cel mai bine să sari coarda tim de 30 de minute pe zi sau chiar mai mult într-o luna sau chiar mai puţin sau să fugi 2 km fuga de rezistenţă nu viteză, şi nu mai mânca carne. Aşa sigur o să slăbeşti dar unii nu se ţin de programul acesta apoi ajung să le pară rău. Ţine minte Cât mai MULT sport! FĂRĂ diete! nu sunt sănătoase pentru organism. Mănâncă cât mai puţină carne sau chiar deloc! Nu mânca după ora 6.
Alta parere
Iti uriz succes!
Funda?

7 răspunsuri:
| simf a răspuns:

La 12 ani esti in plina crestere, nu cred c-ar trebui sa te apuci de slabit. mai ai rabdare vreo 2 ani. daca ti se pare ca te ingrasi, mergi la medicul de familie si el iti va spune daca e bine sau nu sa slabesti.

| BeatriceBiaa a răspuns:

Trebuie sa mananci daca vrei sa cresti, iar cand te vei mai inalta nu vei parea deloc grasa.Este o prostie sa tii cura de slabire la varsta asta. ai timp pentru slabit.

| Ramo_9946 a răspuns:

Eu cred ca la anii tai e potrivit si la inaltimea tahappytongue

| andreyamica a răspuns:

La 12 ani e normal sa fii asa, eu am 13 ani si 1.75 si 60 kg, estii ff bine, daca slabestii 2-3 kg, n-ar fi rau big grin

| Crystynyk1 a răspuns:

Nu esti grasaa...Se spune ca greutatea nr sa fie mai mica ca inaltimea cu 10...Deci esti perfecta.

| Cleona a răspuns:

Marinela,esti mica, deci esti in crestere; deoarece esti foarte inalta n-ai nevoie sa slabesti!

| RainUmbrella a răspuns:

Buna! Eu am 1.60 cm, 43kg si 11 ani. Nu esti grasa deloc!
P.S. Nu vreau sa fac mistouri sau ceva de genu