| generic a întrebat:

Am 12 ani jumate si vreau sa stiu:
1)Daca ridic gantere(3-5kg) imi poate stopa cresterea in inaltime?
2)Am pieptul infundat, dna doctor mi-a recomandat sa mananc peste, oua si lactate, plus suplimente de vitamina D.In cam cat timp pieptul imi va creste, ca de aproximativ o luna nu se observa nimic?
Va rog sa ma ajutati, in special dna Brigaela. Dau funda si voturi, vreau cat mai multe raspunsuribig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| generic explică:

Si 3(scuzati-ma, am uitat)big grinaca nu mananc bine nu cresc in inaltime?big grin(adica daca mananc putin).

| Damon217 a răspuns:

1. Frate sa nu mai spui niciodata ca dca faci ridicari cu gantera de 3-5 kg nu vei mai creste in inaltime (este o prostie).
2. |n primul rand pieptul nu iti va creste absolut deloc daca nu il antrenezi si in al doilea rand trebuie sa ai o dieta stricta (piep de pui, carne de vita plus ce ti-a recomandat doctorul)
Sper ca te-am ajutat. Funda?