| artanix a întrebat:

Am 12 ani si 1.70 si am 58 de kg. Stiti cumva o metoda de slabit rapida?(de genu 1 luna maxim 2? Sunt baiat. Multumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
prfml
| prfml a răspuns:

Nu uita : ce se intampla rapid poate avea urmari negative asa ca te sfatuiesc fi atent la ce mananci, fa miscare si in timp vei observa rezultate, nu uita, nu dispera ca dai in alte probleme, cu rabdare si incredere in tine vei reusi. Si eu am avut probleme cu luarea in greutate, dar am observat la timp, nu am disperat si cu putinul cu putinul sunt exact cum imi doresc.

9 răspunsuri:
| Candyman a răspuns:

Pai la 1, 70 si 58 kg nu cred ca esti gras. Cea mai buna metoda este fara sa mananci, sau cat mai putin.

prfml
| prfml a răspuns:

Esti mic e varsta si probabil te vei lua dupa sfatul prietenilor decat al parintilor, nu lua tratamente miraculuase care ti se indica, nu te gandi la cuvantul rapid ci la cuvantul sigurwinking

| dy a răspuns:

Dupa parerea mea nu ai nevoie sa slabesti! Daca vrei sa-ti formezi corp atletic, cel mai bine este sa faci miscare, sala, sport. Daca totusi vrei sa mai dai jos cateva kg, incearca sa nu mananci seara cu 3-4 ore inainte de culcare!

Laur
| Laur a răspuns:

Ai indicele de masa corporala 20 (normal e intre 19 si 24), nu esti gras, dar poate din cauza varstei dezvoltarea e disproportionala. Stai linistit ca odata cu maturizarea totul se va normaliza, nu te gandi la slabit acum. Poti incepe s afaci sport, dar nu cu gandul la slabit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ce vrei sa slabesti? Esti foarte bine asa! Eu sunt fata, am 1, 60 si 58 kg si nu vreau sa slabesc...nu-ti strica sanatatea cu diete inutile.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Medic nutritionist >> dieta >> jogging >> ciclism cu cuplu maxim greu - 2 ture pe zi, 10-15 km, cu vesta reflectorizanta si hidratare corespunzatoare! >> mers mult pe jos >> innot >> mai multe fructe si legume decat carne si fainoase >> si masura in toate! Success!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stimate tinere, raportul inaltime/greutate pe care il ai este bun, nu ai nevoie sa slabesti. Crede-ma pe cuvant, sunt antrenor de fitness. La inaltimea ta, daca ai avea mai putine kilograme, ai arata ca un sac de oase. Asta este greutate de fata la 1, 70, iar tu ca baiat te plangi ca esti gras? Si, ca pe viitor sa stii cum sa iti pastrezi greutatea ideala, iti vand un pont: la femei, greutatea trebuie sa fie cu 10 mai mica decat centimetri pe care ii are peste 1 metru, iar la barbati trebuie sa fie egala cu centimetri respectivi. Adica, la 1, 70 m un barbat trebuie sa aiba 70 de kg. Tu esti tanar, ai 12 ani, deci 58 kg este bine deocamdata. Asa ca nu face prostii sa tii regim de slabire. Si daca altcineva iti spune altceva, este un mincinos sau rautacios. Oamenii sunt rai chiar si fara motiv, vei avea timp sa inveti asta de-a lungul vietii. happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt artanix...stiu ca nu sunt gras. dar arat.si arat ca si cum as avea 70 kg.straight face. cred ca o s-o tin pe jogging