Am patit si eu.Asa mare mi-au aparut dintr-o data foarte multe cosuri mari si urate. Mi-am luat de la farmacie ""Zineryt"" si acum au inceput sa mi se duca si petele lasate de cosuri.Este foarte bun.eu il folosesc de o saptamana si deja se mai vad foarte putin.Incearca-l.
Aaa si inca ceva eu inainte sa-mi dau ma spalam cu ceai de musetel. Dar poti sa-ti dai si asa... dupa ce t speli foarte bine pe fata. Dar sa nu exagerezi cu datul.Doar dimineata si seara.
Poti incerca cu zinerit, crema de galbenele sau infuzie cu musetel... la mine a mers
Cumpara de la farmacie( sapun cu sulf) asa ii zice e f bun crede-ma, si incearca sa nu mai pui mana pe fata, ca in palma ai multi microbi, finca pui mana pe fel si fel de lucruri, si incearca sa te speli pe fata doar cu apa calda fara sapun doar cel cu sulf, e f buna crema si solutia gerovital emiplant de cand am folosit astea nu mai am niciun cos pe fata sper ca ti-am fost de folos bafta
Vezi ca mai jos am mai raspuns unei fetite - mergi pe http://www.soothe.ca/acnee.htm si ai sa te lamuresti
Foloseste Zinerit. E cel mai bun impotriva cosurilor. Se gaseste in farmacii si costa in jur de 30 ron.
Si eu am fost la fel asa cum zici tu! Dar cumpara de la Farmacie sapun Protex( sunt foarte bune) si te speli des pe fata cu el. Ar fi bine sa folosesti un curatator de fata, eu am si sunt multumita ( sub forma de crema), iar dupa ce te dai cu el pe fata te speli. Poti folosi de asemeanea un Clear, au aparut astea noi. Eu folosesc toate aceste 3 produse si sunt extrem de multumita, dintr-o fata plina de cosuri / am o fata curata si luminoasa SUCCES!
Cosurile apar datorita unor schimbari hormonale normale la 12 ani.cand vei mai creste, ti se vor reduce pana vei avea o fata normala, fara cosuri.intre timp tot ceea ce poti face este sa le tii sub control cu produse ce le usuca, sa le cosmetizezi.