| Dragoselgwns a întrebat:

Am 12 ani si deja am par mult pe corp mai ales pe picioare este cam mare mi-a crescut si la degetu mare de la picior si pe degetele de la mana am puncte pe mana de unde iese par spuneti-mi cum sa scap de par adic sa creasca mai incolo crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu ai ce face, bucurate de el... esti mai masculin!
Mie nu mi-a crescut mai deloc... si sunt mai mare ca tine cu ceva ani.
Orice ai face, nu te epila! O sa iti para rau daca o faci...
Spor!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de el, asa esti tu si nu e cazul sa fii disperat. Barbatii au par pe corp, asa e de cand lumea.

| Dragoselgwns explică:

Nu in nici un caz sa ma epilez big grin dar ved multi barbati culturisti ce nau pic de par pe ei sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa fii fata?laughing
fetele de la 13 ani [majoritatea]trebuie sa se epilezelaughing
asa de voi e mai tare...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, esti o maimuta. La zoo cu tine rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Culturistii se epileaza ca sa participe la concursuri. Se epileaza in preajma concursurilor, nu mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall si eu am mult par pe picioare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brx: fratioare nu ai cum sa scapi doar printr-o epilare cu laser ceea ce e cateva sute bune de euro si nu cred ca esti dispus sa dai banii acestiawinking, du-te la un doctor ca e probleme la dezechilibru hormonal si printr-un tratament poate poate