| NeSukaNije a întrebat:

Am 12 ani și fumez, pot păți ceva? Sau imi va afecta sănătatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Afecteaza pe oricine, mai ales pe cei de varsta ta, cand organismul este in crestere.

Răspuns utilizator avertizat
| ReddY25 a răspuns:

Stai parcat

| Brizbriz a răspuns:

Nuuu, e in regula, la 25 o sa arati de parca ai 50 si la aproape 30 o sa mori de cancer la plamani, gat, si prin alte locuri, fiecare mai placut decat ala de dinainte

si... a da, foarte probabil ca o sa ajungi curand, curand si impotent (nu ti se mai scoala, cu atat mai putin sa iti si dai drumul)

tu crezi ca DEGEABA i-au obligat autoritatile pe astia care produc tigari sa scrie MARE ca tutunul dauneaza GRAV sanatatii si produce impotenta?!?

nici nu mai vorbim ca orice fata o sa o ia la fuga dupa ce te saruta si o sa ai gust de scrumiera

Răspuns utilizator avertizat
| Brizbriz a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, nici eu nu cred, iar la 12 ani nu poti sa spui "e viata lui, face, ce vrea cu ea", ci ar trebui gasiti parintii si reclamati la politie angry

| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

DA! Fumatul dauneaza oricui, in special daca te apuci de cand esti copil. Nu inteleg, la ce te ajuta la varsta ta? Renunta la ele si fa sport, e cel mai bun medicament

| AYKSSSSSSS a răspuns:

DA!
-CANCER (mai ales pulmonar, dar ai șanșe mai mari să faci aproape orice tip de cancer)
-Boli cardiovasculare (ex: insuficiență cardiacă)
-Infarct miocardic
-Accident vascular cerebral
-Boli pulmonare (fibroză, BPOC)
-Multe altele

Dacă vrei să te sinucizi, poți fuma! Dar te avertizez că moartea de cancer e dureroasă!