| inzaghi a întrebat:

Am 12 ani si imi creste mustata crying((( ce sa fac nu imi place deloc! exista ceva care sa stopeze cresterea ei?
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cryssbby a răspuns:

Eu zic sa faci in asa fel incat sa nu tio dai cu cearca ca iti creste mai rau...asa mi s-a intamplat mie. du-te la un dermatol el iti va spune ce sa faci. pup

11 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Poti sa ti-o epilezi cu ceara sau benzi(se gasesc la diverse magazine). Poti merge si la salon.

| tpuu a răspuns:

Nu.

du-te la farnacie si cere Benzi pentru mustata, daca vrei sa tio tragi

si daca ti se vede rau. tragetio mai ales ca esti fata, si la fete este rusine sa ai mustatawinking

| cossmy a răspuns:

Esti fata sau baiat?

| pauladrian a răspuns:

Ar trebui sa fii mandru ca devii barbat.

| zizi000 a răspuns:

Nu exista din cate stiu eu, dar te poti duce la coafor si ti. o iei cu benzi de cearahappy

| anyska a răspuns:

Da draga. Multe fete au mustata laughing. Ea va creste in continuare ca si parul. de. Nu ai decat sa o razi/tunzi / pensezi etc regulat.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal... ia-ti-o cu benzi de epilat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti creste mustata epileazate eu am 13 ani si sunt baiat si pana acum nu mi-a aparut un fir de par pe fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti frate cu mine acum 2 saptamani am dat-o joc cu la dar sa-ti spun ceva mai stai un an la 12 pielea devine voarte sensibila la baieti apoi de la 13 in sus se ingoasa eu dupa ce m-am ras mi-a ramas iritatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impleteste-o iubire:X