anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si inca nu mi-a venit ciclul. Acum catva timp am observat o substanta care imi curge. Este de culoare albicioasa. Acest lucru se intampla de 2 luni. Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

Pentru ca trebuie sa iti vina:p.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este semitransparenta, cu aspect mucilaginos si nu are un miros deranjant, este normal la varsta ta. Mai ales inaintea venirii menstrei. Uneori secretia este mai abundenta, alteori mai putin sau sunt zile cand nu apare deloc. Daca isi schimba culoarea, miroase "ciudat" si da mancarimi trebuie sa mergi cu mama ta la medic. Dar eu cred ca ar trebui sa. i comentezi mamei tale acest lucru, este singura ta prietena adevarata si te poate ajuta cel mai bine.

| Deby' a răspuns:

Hey!
acest lucru se intampla inainte cu aprox. 2 ani inainte de venirea ciclului. tote fetele au asahappy!

soothe
| soothe a răspuns:

Este ok. Asa incepe uneori. Ciclul are sa iti vina curand.

| Nu conteaza a răspuns:

Www.noifetele.ro citeste aici la menstruatie [ce mi se intampla];)

| woody_9489 a răspuns:

Daca este o secretie care nu are un miros neplacut si nu foarte abundenta, atunci e normal, inseamna ca o sa iti vina cat de curand. in schimb, daca ai o substanta urat mirositoare, este posibil sa fie de la altceva, deci mai bine consulti un doctorhappy si nu iti face griji, ciclul poate sa iti vina si la 14 ani. totul depinde de corpul tau.

| mary a răspuns:

E o secretie vaginala. e normal

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Aceasta secretie vaginala anunta menstruatia. In urmatorii doi ani vei avea prima menstruatie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e nimic anormal stai linistita. Vorbeste despre toate aceste probleme cu mama ta, ea trebuie sa iti fie cea mai buna prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata lumea se dezvolta in felul lorde ex. mie mi-a venit sperma la 11 ani sau la 10 nu mai stiu...si acum am 12

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum serios lu bunicamea i-a venit la 18 ani... oricum iti curge chestie de aia pentru ca trebuie sa iti vina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deborah are dreptate si eu am 12 ani si mi-a venit acea substanta albicioasa acum un an si inca nu mi-a venit cilclul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I mie imi vine chestia aia albicioasa... dar e normal de vreo 5 luni imi vine am 12 ani[emo. flory]id-ul meu

| baby_9433 a răspuns:

Si eu am 12 ani si acea secretie e foarte deasa... m-am speriat... de rau?

| baby_9433 a răspuns:

Hmmm

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt fata.acum o luna eu si prietena mea am facut sex oral pentru prima data. a fost super.mai suntem virgine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata tu si prietena ta sunteti cam tampite sa faceti asa ceva! dar in fine si normal ca daca nu ti-a bogato in...''sti tu ce''si nu ti-a curs sange poti sa te declari o virgina mai nebuna de felul tau dar de toata frunusetea! si apropo data viitoare nu mai publica chestii din astea pls mi se face rau laughing

| ionelutza_7448 a răspuns:

Stay linistia si eu am asa ceva
e normal ciclul iti va veni in curand
te pup:*♥

| mititicataceascumpa a răspuns:

Te inteleg si eu am 12 ani si nu mi-a venit

| Maria_Lisa_1980 a răspuns:

Da...dar dacă eu am de exemplu secreția vaginală de la 9 ani și acum am 12?