| Alex4322 a întrebat:

Am 12 ani și m-am apucat de fumat azi. O sa mor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Treptat

| sierra1 a răspuns:

Da, categoric da

| darrio2007 a răspuns:

Ai inceput prea devreme. Toti murim dar unii ca tine se cam grabesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar nu o sa te mai poți lăsa și vei avea o speranța de viață mai mica! Fumatul îți distruge sănătatea! Lasa-te!

| Gigelalmarianei a răspuns:

Nu azi, dar mâine poimâine e foarte posibil, mai ales dacă află ai tai!

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Da, o dată și o dată. Dar ce s-o grăbești?

| LOTUSxq a răspuns:

Dacă continui să fumezi, treptat o să începi să ai probleme de sănătate și treptat aceste probleme se agravează și după ce ai fumat foarte mult, plămânii iți vor ceda și poți face cancer la plămâni și după aceea probabil vei muri.
Deci eu aș recomanda să te lași de fumat deoarece dacă continui să fumezi, îți va fi foarte greu să te lași de fumat din cauza dependenței creată de nicotină. Nu ești șmecher dacă te distrugi pe tine!

| johnnny123 a răspuns:

Încerci să tratezi scaunul albastru cu tutun?

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil

| dullcat a răspuns:

Nu o sa mori imediat, dar mai incolo, da.Ca noi toti de altfel.Totusi, de ce te-ai apucat de fumat? Nu e nimic cool in asta, daca ai vrut si tu sa fii ca ceilalti colegi, ci e doar o investitie extrem de proasta pentru portofel si pentru plamani.Iti vei da seama mai incolo cand mai cresti, doar ca, cel mai probabil, va fi cam tarziu si nu vei putea sa iti readuci inapoi anii de sanatate pierduti. Faci cum doresti.

| J0B0MAT a răspuns:

Din fericire.

| KovacsB a răspuns:

100%.Nimeni nu scapa.
Dar tu o sa fii printre primii.

| Migdala112 a răspuns:

Offf. Fumatul e distrugător pentru plămâni și da dependenta îți spun că eu regret ca m-am apucat de fumat. La 16 ani m- am apucat și am avut câteva tentative de a ma lasa și nu pot fiindcă provoacă dependenta. In timp provoacă boli cronice și e posibil sa faci și cancer de aceea îți spun că i m ai bine sa stopezi de acum sa nu m- ai continui. PS și eu am sa încerc sa ma las. Poți face și alte lucruri ca să pari cool

| minrest a răspuns:

Deocamdata o sa traiesti mai rau, apoi o sa te simti slabit, irascibil, mereu suparat, apoi o sa inceapa si probleme de sanatate, apoi bronsita pulmonara obstructiva de care nu scapa decat fumatorii care mor inainte de debutul bolii, si desigur ca vei muri mai devreme decat ai fi murit daca nu ai fi fumat.

Răspuns utilizator avertizat
| ReddY25 a răspuns:

Nu,dar ar fi perfect să renunți

| yamilangura a răspuns:

Da, in 2 zile lucratoare afli ca ai cancer la plamani!

Întrebări similare