Pai in loc sa te uiti la fenomene stranii uita'te la ceva amuzant (o comedie, un musical) ceva cat mai colorat
Si eu ma uit si mie frica... dar mereu cand ma uit stau cu mma...am si eu 12 ani... cel mai de groaza...am incercat sa nu ma mai uit. dar e imposibil... vreau teama,, frica,, suspans:da ce sa zic doarme cu o veioza aprinsa) sau nu stiu eu ma uit la desene cand se termina
.chiar daca am o varsta 12
Sincer si nu am avut asemenea probleme...asa ca nu pot sa iti garantez ca va merge... dar oricum: cred ca cel mai bine ar fi sa nu te mai uiti la filme din astea sau, cealalta posibilitate, sa te gandesti ca este doar o reconstituire ( in cazul Ghost Haunting) sau pur si simplu o fantezie...inventie.
Sincer te tine cineva in fata televizorului ca sa te uiti? De ce te mai mai uiti daca ti-e frica? Eu ti-as da un sfat...nu te mai uita pentru ca ai sa devii foarte sperios
. asta e parerea mea.si gandeste-te ca nimic nu este real
.si eu ma uit da' stiu ca am curaj...ca daca mi'e frica nu ma uit
Si mie inaine imi era frica dar, acum, la sfarsitul episodului ma gandesca ca acele fenomene erau niste spirite care nu am reusit sa treaca in lumea de dincolo. dar daca este vorba de spirite rele in acel episod ma gandesc ca si acelea au si cate ceva bun in ele si deoarece iti e frica de ele cu atat te bantuie mai mult in vise sau chiar cand te uiti in camera in locuri intunecate.Si eu am 12 ani si iti multumesc ca ai pus aceasta intrebare deoarece eu cred ca te pot ajuta.
Si mie mi-a fost frica da din cauza lui scooby cu fantome si atunci seara adorm cu lumina de pe hol aprinsa si mie mai bine incearca si tu