Io ma uit la asa ceva de la 9, 10 ani si, nu ma speri, bine ca am momente cand mai aud cate ceva, si asta e frate pana la urma, c va fi va fi, chiar daca iti doresti sau nu asa ca incearca sa nu fi prea stresat cand te uiti la asa ceva si incearca sa iti invingi teama...BAFTA
Sal copilu asculta ce zice "daniela" eu am 15 ani si ma uit la fiecare emisiune de pe discovery si eu inainte aveam ceva frica in mine dar dupa mi-am dat seama ca n-am dc, daca vrei sa te uiti nu-i problema numa incearca sa nu-ti imaginezi ce vezi u acolo in realitate si sa nu crezi tot timpul ce vezi la tv...
Eu consider ca nu ar trebui sa te temi de ceva ce nu ai vazut niciodata si totusi este in mintea si in sufletul tau.Nu zic ca nu exista fantome, exista spiritele celor decedati care nu au gasit poarta lumii de dincolo si inca o cauta, iar alte spirite le este frica sa treaca dincolo deoare ce, ba sunt copii care au avut o moarte subita in casa respectiva, ba adulti care au facut tot feluri de crime in casa respectiva, iar fantomele celor ucisi vor sa-si caute linistea.Eu nu spun ca e ceva rau in a te uita la discovery, dar dupa aceea trebuie sa ai curajul sa umblii prin casa si sa spui mereu:"Eu am credinta in Dumnezeu si nici un spirit nu e mai tare ca El". Si mie mis-a intamplat sa vad ce se intampla cu o anumita persoana, atat noaptea cat si ziua.Eu simt daca e cineva in pericol sau nu.Nu stiu ce sunt toate acestea dar eu le dau la oparte fiindca nimeni, absolut nimeni nu e mai puternic decat Dumnezeu. Daca ai credinta mare si te rogi mereu o sa fi ajutat sa iti invingi teama, dar daca esti stab de inger poti fi o tinta usoara pentru spiritele hoinare.Asculta sfatul tuturor copiilor care ti-au scris si fi credincios.Si mie mi-a fost teama la inceput, dar acum dupa ce am descoperit ca cineva e acolo sus si ma ocroteste nu mai imi e frica.Asculta-ne sfatul si nu mai fi fricos, scuze, ca altfel...nu o sa reusesti.Si spune-ti tot timpul ca u esti proprietarul casei tale...nu ei.Mult succes si asculta-ne sfatul!
In primul rand nu te mai uiti la fenomene stranii daca nu esti rezistent! in al 2 rand incearca sa te culci cat timp este lumina! si in al 3 rand sa nu te gandesti la lucruri urate si sa te rogi la dumnezeu
PS:eu ma uit de la 9 ani la fen stranii si am 11 ani si mie imi este putin frica da m-am obisnuit