| uracioasa a întrebat:

Am 12 ani si nu am sani. celelalte colege au iar o fata ii are imensi si imi zice mereu "tu nu ai sani si este anormal"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dani dani a răspuns:

Stai liniastita esti inca micuta, nu toata lumea se dezvolta de la varste asa mici.Nu te ingrijora ca o sa ai si tu ce au golegele tale, poate chiar mai frumosi ca ele laughing

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Si de ce ai vrea sa ai sani? Ce faci cu ei la 12 ani? Poate-mi poti explica utilitatea sanilor la varsta ta.
Si stai linistita, prietena ta care ii are imensi, peste cativa ani va avea niste ugere care ii vor da dureri de spate, iar tu vei avea niste sani potriviti, asa cum ar trebui sa fie :]

| cristi202 a răspuns:

La 12 ani vrei sa ai sini?!? Si asta doar pentru ca exista o fata care s-a dezvoltat un pic mai repede si iti cere si tie sa fi la fel ca ea? Cam ciudat... Lasa. mai ai timp sa cresti incit sa iti creasca si pieptul. O sa vezi tu mai incolo, cite probleme are sa iti faca decolteul, si cite probleme ai sa faci tu cu el barbatilorhappy!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ai timp scumpa sa te dezvoltii bine.nu pune suflet rautatea altora

| 334499 a răspuns:

Nu e nimic anormalwinking unele fete se dezvolta mai repedewinking

| LightBlue a răspuns:

Stay draga linistita, fiecare organism se dezvolta in felul lui si cand spui ca n`ai sani te referi la marime presupun, am 1 67 si aproape 13 ani inca nu m`am dezvoltat complet tongue. au timp happy

| mariusciocan a răspuns:

Stai calma. prietena mea are 22 ani si nu are sani. adica ii are mici. Si ce? crezi ca deranjeaza pe cineva? Mai mari le am eu decat ea laughing. Nu te mai stresa cu lucruri fara importanta. Nu le mai asculta pe prietenele tale. Esti inca mica, o sa iti creasca. Stai linistita

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh fiecare cu ce l-a inzestrat natura i-as spune, tu ai tate eu am minte si daca ma gandesc bine nu cred ca as vrea sa facem schimb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegei prin imensi?! ct mandarinele?
am avut o pritena care la12 nu avea nimiv si la 14 m-a depasit.
ciclu ai?

| uracioasa explică:

Nu inca

| Zambilutza a răspuns:

Nu te ingrijaora, mai ai timp sa te dezvolti.