| simooo a întrebat:

Am 12 ani, si sunt prea slaba straight face. As dori si eu retete de ingrasare [ nu stiu daca exsista asa ceva]. Va rooog ajutati-ma! Dau funde big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu exista fete grase sau slabe, urate sau frumoase, exista doar fete.

| Flav a răspuns:

Domnisoara, e prea devreme sa te gandesti la greutatea ta de la varsta asta. Esti inca in perioada in care dezvoltarea e in voga. Ia si invata bine la scoala, asculta de parinti, o sa ai timp si de problemele astea. E prea devreme ca sa fie prea tarziu sa faci lucrul asta.happy

| Alexa_3478 a răspuns:

Cumparati de la plafar :
Echinaceea!
Este un supliment nutritiv alimentar care nu numai te fereste de raceala dar iti da si pofta de mancare!

http://www.topfeminin.ro/......echinaceea

Aici afli mai multe despre echinaceea!

Ps:poti gasi capsule, sirop dar si unguent!

Funda?:):*

| kr.mdy a răspuns:

In fiecare zi la micul dejun cereale, musli cu lapte si miere la pranz doua feluri, intre mese pe la 17 un supliment si la cina ceva consistent iar pe la 20 un pac de biscuiti.

| Dietetik.ro a răspuns:

Draga mea, la varsta ta corpul este in formare, asa ca poate nu este momentul sa tii o dieta. Insa, daca iti doresti cu adevarat sa te ingrasi, iti recomandam una dintre variantele de aici : http://www.dietetik.ro/diete/diete-pentru-ingrasare

Multa bafta!

| Alecsandraa97 a răspuns:

Ar cam trebui sa ne spuni kg, ani si inaltimea ca sa-ti spunem mai exact ce trebuie sa faci, dupa mine ar trebui sa mananci multe dulciuri laughing si sa mananci seara mult.adica dupa ora 6 big grin si cand iei o gustarica mananca ciocolatalaughing) nu stiu ce sa-ti spun.

| Georgiiiii a răspuns:

Eu zic sa ramai asa cum esti
pe parcurs te vei ingrasa si atunci crede-ma ca nu iti va placea
dar totusi daca tii chiar asa mult sa te ingrasi sa stii ca pentru asta nu e nici o reteta speciala pur si simplu mananci si gata!laughing
3 mese pe zi+gustari+dulciuri+sucuri+mancare la ore tarzii (adica dupa 6 seara)
dar eu zic sa nu mananci asa ca te vei ingrasa enorm si atunci iti vei dori sa mai fi slabawinking
ceao:*

| KatyKat a răspuns:

Pai salut... si eu nu sunt asa de grasa... insa am ceva de genu. in finewinking
Tu ca esti prea slaba ar trebui sa pleci la doctor sa t interesezi laughing))
Nu cred ca e o rusine sa pleci la doctor...winking

| Ford a răspuns:

Nu stiu daca la fete exista prea slaba.(depinde in ochii cui). Dar daca problema este cu tine insuti si nu cu altii cred ca cel mai bine ar fi sa mananci pur si simplu mai mult. Daca esti genul de om care "separa patrunjelul din ciorba" atunci ar fi bine sa te schimbi fiindca asta e cauza (adica sa nu fii pretentioasa la mancare si tot ce ti se pune in fata sa mananci) dar daca nu esti...inseamna ca pur si simplu asta e constitutia ta.Mai bine slaba decat grasa nu? Si cine stie... poate te schimbi cu trecerea timpului ca doar la 12 ani esti inca copil.

| Narfundo a răspuns:

Pentru varsta ta este bine sa mananci o perioada mai mult noaptea.Acumulezi grasime si faci un sport. Din grasimea aia te inalti si te faci mistowinking. La 15 ani esti bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ramai asa... cine stie ce se poate intampla... mai bine slaba decat grasa.

| hamsterita29 a răspuns:

Cate kg ai si ce inaltime?

| eu..sh doar eu a răspuns:

In primul rand trebuie sa mananci mai mult.
decat sa mananci de la fast food mai bine ramai asa mai slababig grin
mananca seara dupa ora 6.
mananca mai multe carne si fructe ptk contin multe vitamine si proteinebig grin
si sa nu uiti sa faci miscare. daca faci ce au spus ei mai jos fara sa faci si un sport sau ceva miscare.ne vei ceree sfatul unei diete pentru slabitlaughingbig grin
asa ca...bafta!hee hee

| evafanaruto a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa incerci sa mananci mai des pe zi si cu paine daca vrei sa te ingrasii nu vreau funda! dar te rog daca ai vreun program pentru poze sa-mi faci multe cu michael jackson si eu iti multumesc

| lalaliela a răspuns:

@Sunshine happy asa o sa aiba carii, nu si greutatelaughing.
Anonimu' zice bine xD.
off

| scumpika201093 a răspuns:

Simona chiar azidimineata am auzit la tv o fata care vroia sa se ingrase, sh medicul i-a spus sa manance din 3 in trei ore, asta inseamna in medie sase mese pe zi, sa mananci echilibrat, sa mananci paste orez, banane sh caarnuri, dar aceste sa nu fie prajite daca se poate, pestele e ft recomandar, sh carnea de pasare si de vita sa fie facute pe gratar...sh obligatoriu opt ore de somn, pentru ca sa se poata depune cateva vitamine, recomandat 500 gr pe zi de fructe. km atata pot sa iti spun, si pe langa trebuie sa faci sh sport

| mariutza98 a răspuns:

Cola si pizza nu dau gresiwinking