Probabil ca ai probleme circulatorii. Mergi la medic pentru analize. Intre timp, ajuta masajul energic si sunt tot felul de produse (incaltaminte/sosete) speciale pentru pastrarea temperaturii constante. Ar mai fi o explicatie daca ai aceste stari numai in anumite situatii : inainte de o lucrare, cand trebuie sa vorbesti in public etc. Indica un nivel crescut de anxietate.
Ai probleme cu circulatia sangelui mergi la medic pentru investigatii si tratament.
Esti deficitar la capitolul circulatie periferica.
Foloseste un unguent tip revulsin si te incalzesti.
Si eu am aceeasi problema.Circulatia periferica este proasta de aceea membrele in special raman reci in permanenta sau aproape tot timpul.Cred ca trebuie sa fie vreun tratament dar eu nu am mers la doctor. poate mergi tu si ne zici si noua, astora cu probleme
Si eu am aceeasi problema, si mi s-a zis ca am probleme cu circulatia sangelui... te duci si tu la medic si iti va prescrie o reteta, pe care va trebui sa o urmezi...nu ca mine
Si eu am mainile si picioarele reci e doin cauza ca nu circula sangele bine du-te la doctor si iti va da ut tratament usor
Cristian si daca o sa ma dau cu unguent o sa ma incalzeasca decat atunci sau? mai mult timp?
Cristian si daca ma dau cu unguent nu sa imi mai fie rece decat atunci sau mai mult timp?