Un lucru sa te anunt : Nu exista diete minune! In plus, nicio dieta nu-si are rostul daca laturi de ea nu faci si miscare. Eu am slabit 10 kg [ da, stiu, o coincidenta ] in vreo 3 luni, dar cu muuulta miscare [ in special voley ] si am renuntat aproape de tot la paine. Nu m-am apucat de numarat caloriile din dulciuri sau ceva de genul, pur si simplu am facut miscare [ vreo 2 ore pe zi, dupa care veneam acasa rupta ]. Nici la mancatul seara nu am renuntat [ luam cina pe la 8-9 seara, si nu era prea usoara ].
Ideea principala este sa faci sport [ inot, de exemplu, am auzit ca si inalta, si in plus lucreza toti muschii ] sau oricare sport ce-ti place. Faza cu painea am auzit ca nu e recomandat sa renunti de tot, dar eu nu am nicio problema.
Si inca ceva [ acum dupa ce am vazut din nou ca ai 12 ani ], nu te supara pe mine [ eu nu am vrut sa slabesc, nu ca m-ar deranja ca am facut-o ], dar la 12 ani este prea devreme pesntru diete. Oricum, tu fa ce vrei, desi nu cred ca e asa grava problema. Ce greutate si inaltime ai?
Altceva nu ai de facut la 12 ani? Ceva sport, carte si fara diete minune. De minuni ai nevoie pe la 40 - 50 de ani.
O dietă minune? Uită-te în oglindă, dă-ţi seama că ai 12 ani şi că încă nu e perioada "împerecherii", în care trebuie să arăţi bine sau slabă. La vârsta ta eram încă dolofan
Foloseste clean 9 nutri-lean si ai rezolvat problema ta.Informatii mai multe la elvisedy
Nu sunt diete minune la ani tai incearca sa faci sport si nu trebuie sa mananci multa carne maxin o pulpa dezosata si poti manca mai multe salate.
Pai am 165 sau 166 nu stiu exact si 65kg :-s, si nu imi place sa fac sport am facut mai demult inot da nu ma ajutat cu nimica si am facut si voley la fel nu ma ajutat si nici nu am timp de sporturi.Am tinut o singura dieta cu care, am slabit, dieta de 13 zile care iti schimba metabolismu si am slabit vreo 5 kg. A si apropo in fiecare vara ma duc la sala si la aerobic da tot nu slabesk(
Pai am 165 sau 166 nu stiu exact si 65kg :-s, si nu imi place sa fac sport am facut mai demult inot da nu ma ajutat cu nimica si am facut si voley la fel nu ma ajutat si nici nu am timp de sporturi.Am tinut o singura dieta cu care, am slabit, dieta de 13 zile care iti schimba metabolismu si am slabit vreo 5 kg. A si apropo in fiecare vara ma duc la sala si la aerobic da tot nu slabesk(
Am luat si clean 9 nutri-lean si nu a mers deloc nici macar un gram n-am slabit si e o porcarie
Vlalslsl întreabă: