| Smile_4796 a întrebat:

Am 13 ani 1.50 si 36kg...este bine? problema este ca nu prea se observa.credeti ca as putea sa ma mai ingras? Daca da imi puteti spune si cum.multumes [funda]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| milckey16 a răspuns:

Buna! Eu am 13 ani, 1. 50 si 45de kg, nu pentru ca sunt grasa pentru ca acesta este felul meu, am oasele mai bine dezvoltate, o colega de-amea are 11 ani 26 de kg, deci nu iti fa griji asa esti tu. Si mai am un ex. pentru tine:verisoara mea:are 1. 65, 23 de ani si 48 kg.Nu iti fa griji

4 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

1. Un sport si mai putin net.
2. Somn in intervalul 22-24
3. Branzeturi, lapte praf

| lilith_3139 a răspuns:

Hmmm la inaltimea ta esti bine daca tot vrei sa mai pui pe tine maxim pana la 40 kg ca daca exagerezi greu dai jos hmmm mananca mult si prost mananca mult seara nu face mai nimic stai in pat te uiti la tv si te ingrasi sper ca te-am ajutat

| byabyaby a răspuns:

Pai este foarte simplu
1.citestetzi intrebarea
2. dati seama ca este ridicola
3. te-ai ingrasat?:-|

nu da pe bune este ridicola te ingrasi atunci cand mananci mai mult laughingia vitamine pentru pofta de mancare nu stiu da e chiar aiurea mananca si tu mai mult ce naibiwinking

| daiana_4913 a răspuns:

Eu am la fel 13 ani si am 40 de kg si mie nu mi se pare ca sunt slaba din contra as vrea sa mai slabesc