anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani 1, 63 si 90kg,da stiu sunt obez. Vreau sa slabesc si m-am gandit sa ma duc la sala,nu ca sa ridic greutati,si ca sa alerg la aparatele alea de alergat happy.Da stiu,veti zice ca pot alerga si afara dar am incercat si se uitau toti la mine si imi e rusine, asa la sala totusi nu cred ca e multa lume si na.Si poate si fitness + o alimentatie fara paine,mult zahar si dulciuri.Ce ziceti, e o idee buna ca sa slabesc si sa mi fac un corp frumos? ca acum efectiv imi vine sa plang cand ma uit in oglinda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Alergatul in natura e cred ce mai bun si mai ieftin. Incearca si inotul. Ce ai tu cu cei care se uita la tine? E laudabil ca alergi, mai rau sa stai. Cine gandeste altfel si nu apreciaza ( cred ca multi o fac ) just e idiot iar de judecata lor nu ai nevoie. Dai tare cu orice metoda, nu te lasa!

| Anonima163333 a răspuns:

Mai trebuie sa slabesti vreo 35 de kg ca sa fii normal, asa ca du-te la un nutritionist, fiindca este GRAV...fa sport, incepe usor, si vei ajunge sa poti face o ora de sport pe zi.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Daca ti-e rusine sa mergi la sala, iesi la alergat, seara cand se intuneca si nu te vad multi. Eu personal daca vad un om gras ca alearga, il admir! cel putin face ceva in privinta grasimii.
Daca nu gasesti pe Youtube o multime de exercitii si fa acasa, cauta " lose fat workout", "cardio workout" etc. si alege ce poti face.
Si alimentatia e pe primul loc, renunta la dulciuri, fainoase rafinate, grasimi si sucuri, stiu ca e greu dar odata ce vei vedea rezultatele te vei ambitiona sa mergi mai departe.
Si inarmeaza-te cu rabdare! nu te-ai ingrasat peste noapte, deci nici nu vei slabi peste noapte.