Buna draga )deund esti uh ca penisul tau are 13. 2cm?)l-ai masurat? nu cred ca e o pb ba mai mt ar trebui sa te bucuri
Da ce e rau in asta o ai mare si cu asta basta ti sa dezvoltat pre repede si de acum no sati mai creascaadika mai incetu nu cred cai preoblema
Obsedat ... puteai sa mergi mai departe si sa ne zici cu mai multe zecimale. cat mai exact :]. Asta e. Altadaata :*
Stii este o vorba... dragostea no simti decat cand trece prin stomac nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic... dar totusi stii nu e o problema.
majoritatea fetelor le plac cele mari...
dar o problema nu este oricum. fiecare baiat se dezvolta in felul lui
Fii bucuros o sati mearga bin cu fetele. O sa o ai mare si sa vezi ce bin o sa fie!
Caterinca pura!
Mai bine exprimai totul printr-o banda desenata inloc sa scrii atata.
Parerea mea e ca ai avut o perioada emo (sindromul depresiei inchipuite) si ti-ai mai taiat tu din el, normal avea 13, 99. Bine, asta dupa ce ti l-ai scurtat acum un an cu 0, 1 cm.
Nu-i nicio problema, creste la loc daca il dai cu ulei de ricin!
Si nu, il ai prea mic pentru varsta ta.
Hai ba pustiule ai venit aici sa te lauzi ce dracu. chiar daca nu tia reusit.si app sa stii ca nu e asa mare!
Ba. da multi fraieri sunt aici.
Ma da chiar asa de greu e sa te prinzi ca e catermica pura?
Eu ma gandesc ca ar trebui sa se mai faca o categorie de intrebari cu numele 'Hai sa vedem cati prosti exisa'
Cretaker ne uimeste din nou:O))
Mai...cat mai judecati? Dooohh voi nu va dati seama ca, Cretaker nu face decat sa va arate adevarata prostie a copiilor din ziua de azi?
Am vazut mai devreme o intrebare cu lipitoarea pe penis. intrebarea o stiu de mult si din cate tin eu minte a fost pusa de altcineva