| Cretaker a întrebat:

Am 13 ani 60kg 1.66m (inaltime) si penisu de 13.2cm.E normal sa fiu asa?
Mi se pare mie sau o am prea mare pentru varsta mea? Oh da, stiu ca o am prea mare, dar vreau parerea voastra despre penisul meu cel mare.

Si va rog nu faceti misto ca eu cred ca'i o problema de sanatate si daca faceti misto s'ar putea sa plang.

Pic related: http://i34.tinypic.com/qyinbl.png

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Buna draga laughing)deund esti uh ca penisul tau are 13. 2cm?laughing)l-ai masurat? nu cred ca e o pb ba mai mt ar trebui sa te bucuri

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Nu inteleg care e problema?

| gujila a răspuns:

Da ce e rau in asta o ai mare si cu asta basta ti sa dezvoltat pre repede si de acum no sati mai creascaadika mai incetu nu cred cai preoblema

| Milkyyy a răspuns:

Liar!
aia e o coada, se vede de la o posta no talking.

whistling

| Abcdefg123 a răspuns:

Obsedat straight face... puteai sa mergi mai departe si sa ne zici cu mai multe zecimale. cat mai exact :]. Asta e. Altadaata :*

| Ea12345 a răspuns:

Ha ha ha.Mai e pana pe 1 aprilie, din cate stiu eu.

| crrinnaaa a răspuns:

Stii este o vorba... dragostea no simti decat cand trece prin stomaclaughing nu stiu daca ai inteles ce vreau sa zic... dar totusi stii nu e o problema.

majoritatea fetelor le plac cele mari...

dar o problema nu este oricum. fiecare baiat se dezvolta in felul luibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce copilrolling on the floor

| gujila a răspuns:

Fii bucuros o sati mearga bin cu fetele. O sa o ai mare si sa vezi ce bin o sa fie!

| Sin a răspuns:

Caterinca pura! laughing
Mai bine exprimai totul printr-o banda desenata inloc sa scrii atata.

| yulya031 a răspuns:

Bravo tie daca e mare.

De scazut va incepe sa scada dupa 45 laughing

| Cretaker explică:

Intrebarea este: Mi se pare mie sau o am prea mare pentru varsta mea?

| Emeraude a răspuns:

Parerea mea e ca ai avut o perioada emo (sindromul depresiei inchipuite) si ti-ai mai taiat tu din el, normal avea 13, 99. Bine, asta dupa ce ti l-ai scurtat acum un an cu 0, 1 cm.
Nu-i nicio problema, creste la loc daca il dai cu ulei de ricin!hee hee
Si nu, il ai prea mic pentru varsta ta.

| Narfundo a răspuns:

Ctretaker noi 4 avem o problematongue intelegi>?

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Hai ba pustiule ai venit aici sa te lauzi ce dracu. chiar daca nu tia reusit.si app sa stii ca nu e asa mare!

| NinaParadise0 a răspuns:

Ce ma distrezoh go on
=]]]]]

| TiMan a răspuns:

Las-o in pana mea de problemarolling on the floor Bucura-te!rolling on the floor

| EllyFMS a răspuns:

Ba. da multi fraieri sunt aici.

Ma da chiar asa de greu e sa te prinzi ca e catermica pura?straight face

Eu ma gandesc ca ar trebui sa se mai faca o categorie de intrebari cu numele 'Hai sa vedem cati prosti exisathinking'

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Cretaker ne uimeste din nou:Olaughing))
Mai...cat mai judecati? Dooohh voi nu va dati seama ca, Cretaker nu face decat sa va arate adevarata prostie a copiilor din ziua de azi?
Am vazut mai devreme o intrebare cu lipitoarea pe penis.laughing intrebarea o stiu de mult si din cate tin eu minte a fost pusa de altcinevathinking

| Sconcsiş a răspuns:

Tzapa... Al meu ii de 13. 3 devil

| Bastet a răspuns:

E prea mic...no talking

| IloveCretakerIsDeadTemporarily a răspuns:

:X:X:X:X:X:X omg omg omg omg omg omg omg

| Bastet a răspuns:

Lolzlaughing