| Biancastefi2003 a întrebat:

Am 13 ani, 64 kg si 1.65m.Vreau sa ajung la 58 kg.As vrea sa incep dieta disociata.Este bine la vârsta mea sa țin aceasta dieta sau cum as putea slabi usor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MugurITALIEANU a răspuns:

Incepi activitatea sexuala si apuca-te de fumat. Also mergi la activitati sportive si lasa dulciurile si sarea. Funda?

| MiruTheQueen a răspuns:

Bush

| MiruTheQueen a răspuns:

Mai scuze dar nu stiu

| ALGator a răspuns:

Nu.

Mișcare, evita mașini, scări rulante, lift, stat ziua in pat.

Ochii pe cit maninci. Dar nu posti.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dietele mi se par o prostie, trebuie sa ai un stil de viata sanatos nu 3 luni ti dieta ( sau cat dracu se tin astea ) si dupa ce slabesti te apuci sa faci excese.

Nu mai manca paine, nu mai manca dulciuri, nu mai manca cipsuri, obisnuieste-te sa mananci cat sa mai poti face activitati dupa ce te ridici de la masa nu sa o dai in boala porcului ( ca mine rolling on the floor )

Fa miscare, mergi pe jos, mergi cu rolele, iesi la alergat