| davidtm a întrebat:

am 13 ani si am fimoza.m-a pus dracu sa ma uit pe youtube, la operatie de fimoza.si m-a apus un plans,pentru ca era ingrozitor.
exista alte metode, in afara de operatie? ca cred ca lesin daca mi se face operatie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Andruşcă a răspuns:

Orice operatie arata urat. La fimoza e chiar simplu in comparatie cu altele. Mereu esti adormit si nu simti si nici nu-ti amintesti nimic, nu are de ce sa-ti fie frica.

Unii copii fac operatia de fimoza cand au cateva luni, altii cand au 3-4-5 ani, deci inseamna ca nu e asa rau cum iti imaginezi. Daca aia de 3 ani trec peste operatie cu bine, inseamna ca nu e nimic complicat. La 13 ani esti inca mic si te sperie multe lucruri, nu ar fi trebuit sa te uiti la filme de genul asta daca stii ca esti sensibil. Peste cativa ani nu o sa ti se mai para cine stie ce.

Nu toti baietii au nevoie de operatie, la unii se rezolva si fara. Trebuie sa mergi la un medic si o sa-ti zica el ce e de facut. Daca chiar e nevoie de operatie, nu te speria ca nu patesti nimic. Cum spuneam, procedura e simpla. In nici un caz nu trebuie sa stai asa ca nu se va rezolva de la sine, trebuie sa te vada un medic.

| Park1Suin a răspuns:

De ce te temi? Ia-ti curajul in maini. Operatia de fimoza e foarte usoara, fii fara griji.Eu cand trebuia s-a fiu operata tot ma temeam si imi venea s-a lesin.N-am avut de ales.M-am asezat singurica pe masa de operatie si ma uitam la sistemul de iluminare. Ziceam ca no sa adorm, dar am adormit atat de repede, findca ni se face anestezie.N-am simtit nimic, nici tu nu vei simti.Nu exista alte metode.Du-te la operatie ca scapi repede.Te tin apoi vreo 5 zile in spital si gata, esti ca nou.E scarbos sa-ti vezi organele, stiu.Tu de ce crezi ca chirurgii sunt oameni alesi care au acest destin.Nu multi oameni suporta s-a vada organe, s-a taie sau stiu eu mai ce.

| xBya a răspuns (pentru Park1Suin):

rolling on the floor
Girl, you're so damn funny! Tu stii macar ce`i aia fimoza? Ai tu scula cumva?
Mai intereseaza`te si tu de subiect inainte sa dai raspunsuri penibile ma. Esti de rasul curcilor. Ia da`ti tu foc. Da' repede.

| Park1Suin a răspuns (pentru xBya):

Taci.E o operatie in zona intima la baieti! Stiu ce e ea.Si cand am zis ca am fost operata, nu am zis ca am fost operata de fimoza.Am fost operata de apendicita.Hatrule!

| xBya a răspuns (pentru Park1Suin):

Pai asa ai dat de inteles. Hatru? Si aia ce`nseamna? Cand vorbesti cu mine lasi deoparte regionalismele, moldoveanco.
You can still burn yourself. I`m sure nobody will miss you.

| Park1Suin a răspuns (pentru xBya):

Da si, probleme? Si ce daca sunt moldoveanca? Vorbesc cum vreau.Si cum s-a reactionez daca tu ma faci de asul curcilor.Si ia te rog nu mai scrie in engleza ca inteleg tare bine ce scrii, nu te fa si mai loser.
Polib mi prdel!