Orice operatie arata urat. La fimoza e chiar simplu in comparatie cu altele. Mereu esti adormit si nu simti si nici nu-ti amintesti nimic, nu are de ce sa-ti fie frica.
Unii copii fac operatia de fimoza cand au cateva luni, altii cand au 3-4-5 ani, deci inseamna ca nu e asa rau cum iti imaginezi. Daca aia de 3 ani trec peste operatie cu bine, inseamna ca nu e nimic complicat. La 13 ani esti inca mic si te sperie multe lucruri, nu ar fi trebuit sa te uiti la filme de genul asta daca stii ca esti sensibil. Peste cativa ani nu o sa ti se mai para cine stie ce.
Nu toti baietii au nevoie de operatie, la unii se rezolva si fara. Trebuie sa mergi la un medic si o sa-ti zica el ce e de facut. Daca chiar e nevoie de operatie, nu te speria ca nu patesti nimic. Cum spuneam, procedura e simpla. In nici un caz nu trebuie sa stai asa ca nu se va rezolva de la sine, trebuie sa te vada un medic.
De ce te temi? Ia-ti curajul in maini. Operatia de fimoza e foarte usoara, fii fara griji.Eu cand trebuia s-a fiu operata tot ma temeam si imi venea s-a lesin.N-am avut de ales.M-am asezat singurica pe masa de operatie si ma uitam la sistemul de iluminare. Ziceam ca no sa adorm, dar am adormit atat de repede, findca ni se face anestezie.N-am simtit nimic, nici tu nu vei simti.Nu exista alte metode.Du-te la operatie ca scapi repede.Te tin apoi vreo 5 zile in spital si gata, esti ca nou.E scarbos sa-ti vezi organele, stiu.Tu de ce crezi ca chirurgii sunt oameni alesi care au acest destin.Nu multi oameni suporta s-a vada organe, s-a taie sau stiu eu mai ce.
anonim_4396 întreabă: