| IkNoWiLoStBuTLeTmESuFeRiNSiLeNcE a întrebat:

Am 13 ani si am o carie :-s.Nu e mare dar se vede ca e cam adanca. e doar un punct(a fost). Azi am mancat o acadea(proasta de mine) si cred ca mi-am spart dintele...adica pur si simplu bucata afectata de carie(o bucatica nu prea mare din dinte, cam 10% din el) s`a rupt si acum se vede caria(e neagra o urasc crying). i-am zis mamei, dar ea zice ca e doar un dinte temporar(precizez ca e ultima mea masea de "lapte"). Ce sa ma fac? Sa ma duc la dentist.credeti ca are asa mare importanta...totusi e o masea temporara.:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Du-te la dentist, pentru ca se poate extinde la celelalte masele.Iti va scoate dintisorul probabil ^^

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Mergi la dentist
Am avut si eu la fel ca tine, si s.a extins caria, si imi mirosea gura.

| IkNoWiLoStBuTLeTmESuFeRiNSiLeNcE explică:

Mda...dar parca as dori o ***ba.cred ca o sa ma doar daca mi`l scoate(chiar daca o sa am anestezie locala ) si oricum nu cred ca e bine.sad.

| IkNoWiLoStBuTLeTmESuFeRiNSiLeNcE explică:

Plomba vroiam sa spun laughing.nu stiu ce are waiting.

| kathgilbert a răspuns:

Du-te la dentist. In timp se va extinde si sigur nu-ti va placea.

| andrei234 a răspuns:

Du-te la dentist. Sigur iti va oferi sfaturi avizate. In plus, stai flexata, e de lapte. Ai noroclaughing

| club13medicalstuff a răspuns:

O dantura cu probleme ( de ex. carii ) poate fi un focar de infectie!
Nu conteaza ca e masea de lapte! Daca nu iti permiti sa o repari tinand cont ca si asa o sa scapi de ea, mai bine sa o scoti!