anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si am "pieptul" aproape plat.Menstruatia mi-a venit la varsta de apoape 12 ani.Credeti ca o sa imi creasca mai mult sanii sau vor ramane mici ca acum? (Adica aproape deloc).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bacau_Silviu_1988 a răspuns:

Buna Vanesssa, stai linistita ca debia ai inceput pubertatea, debia ti-a venit menstruatia, o sa ai timp berechet sa iti creasca si sanii, de obicei la fete dupa 14, 15 ani incep sa se dezvolte, asta depinde si de alimentatia ta, si de cum era mama ta cand era de varsta ta, incepe prin a intreba-o pe ea, da-i fundita? o seara buna

7 răspunsuri:
| Fizy93 a răspuns:

Pana la 20 si ceva de ani corpul uman este in maturizare, deci nu ai de ce sa iti faci griji, inca!

| Shatteredx a răspuns:

Cand eram in generala, aveam colege in clasa a 8-a cu pieptul atat de plat incat parea ca este o gaura acolo. Daca le vezi acum, trecute de 20-25 de ani nu-ti vine sa crezi happy
O sa-ti creasca, stai foarte linistita.
Oricum, e o sansa, cat de mica, sa nu-ti creasca big grin si atunci ai dat de dracu!

| Clauvdgg a răspuns:

Esti slaba si de aia.
Iti vor creste ei...
Mai au timp happy

| Bris a răspuns:

Daca la 16 ani nu o sa ai forme ...slabe sanse. Bafta si eu a o prietena in situatia ta straight face...

| WedDye a răspuns:

Sigur vor creste... eu am 14 ani si nu prea am sani atat de mari dar cu siguranta vor mai creste

| Carolinee a răspuns:

Sunt in acceasi situatie ca tine si eu ii las sa creasca n-am probleme

| Cяєιzуmihaiboy a răspuns:

Da vor crstewinking